Билјард

• Креатор на темата Креатор на темата Lud!0t k0nj
  • Време на започнување Време на започнување
Гледаш никој не ти се пријавуват. Ај уш еднаш напиши, трипати да е, за среќа.
Епа ај како шо вика фантом 3 среќа:):):):):)
Има ли некој за билијард бе луѓееееееееее,ајде бееееееееееееее

Твоето помина. Ај јас да прашам: ИмаТ некој доброволец за турнирче во ОхриТ? Фантомов и Болиглава би требало да се сигурни, а остали???

Неам играно долго време ама ајде и јас сум за:salut:

Од секогаш сум сакал да научам да играм биљард, но никогаш не сум научил како се држи штеката :vozbud:

Од секогаш сум сакал да научам да играм биљард, но никогаш не сум научил како се држи штеката :vozbud:

AJ ај има време,на почетокот е лесно ама после усовршувањето е тешко...Ама ако се има желба се се учи

Џабе е сеа. Порано одеа другарите да играт биљард и ја со нив ке играм, ама ко не ме бива не ме бива. Сеа освен опивање,дремење пред пс, и кладење, друго ниш не не интересира:toe:

AJ ај има време,на почетокот е лесно ама после усовршувањето е тешко...Ама ако се има желба се се учи
Во право си за ова. Да се пикнит топкана е нешто најлесно, ама "тоа другото" ја матит цела работа.

Пораснав во зграда, каде што на приземјето имаше билјард:) Претпоставувате како мали каде најчесто кисневме така?:) Како научив да играм? Отпрвин не бев многу заинтересирана, ама мојот натпреварувачки дух нема кочници. Кога ме правеле, заборавиле да му стават:) Значи...една моја другарка знаеше добро да игра, т.е. таа газдарицата ја научи и цело време неа ја величаше. Не од љубомора, туку чисто онака, си помислив, можеби јас сум подобра од неа, зашто да не пробам? И така 1,2,3 играња и горе доле научив. Ја престигнав и неа со текот на времето:) Јеееиии! Во право сум била:) Ама како растев, така се помалку идев на билјард. Летово играв пак после 2-3 години. Ама затоа растурив:) хехе

Во право си за ова. Да се пикнит топкана е нешто најлесно, ама "тоа другото" ја матит цела работа.

Па да ти кажам и потешко е да се научат фалците,спунтовите и другите трикови одколку да научиш како се мава и бутнува топче...
Барем ја не бев таков(иако ги усовршувам уште “тие работи“)али мислам дека сум роден талент:):):):)
СЕРИОЗНО

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom