Билјард

• Креатор на темата Креатор на темата Lud!0t k0nj
  • Време на започнување Време на започнување
Не сум толку јак за да си толку сигурен и да ставаш 1000. Поуб стави 10, посигурно ти е.:smir:

Заинтересирани шо се за некоја партија билијард, утревецер кај костурон во 10 вечерта, посебно важит за Болиглава, Фантом и Боби.

Иначе славната партија Ели4ка п4ели4ка и Пул грл вс петар_џокер и другар му заврши 4:4 :icon_bigg

Следниот пат морат една озбилна да изиграме, ама сите да се собериме, ок??

Иначе славната партија Ели4ка п4ели4ка и Пул грл вс петар_џокер и другар му заврши 4:4 :icon_bigg
Ви имет попуштано :) Иначе ај кажете термин сите да се собериме да напрајме едно мини турнирче:smir:

Ви имет попуштано :) Иначе ај кажете термин сите да се собериме да напрајме едно мини турнирче:smir:

И да ни имет попуштано значит со нешто сме заслужиле :smir: а за термин чурлин прашај го мене секош ми одговарат

Ево да изјавам дека Фантом вечерва ме тепа 5-0. Ако кажам дека попуштав ќе е многу пи**арски и нефер, а не играм така:)... така да нека се радвит до следниот пат.

Изгубив од Болиглава 2-1. Не е 5-0 ко јас него шо му дадов пред некое време в дич, ама пораз си е пораз. ’Тил некст тајм, стеј тјунд.

Вечерашнава зачадена дерби партија билјард заврши 3-0 во корист на Фантом. Во последно време нешо многу сила зеде, ама уствари незнајт дека играва ми е риврзд сајколоџи. Следниот пат не се давам.

А да. И џимеј го научивме да држит штека, ама штета.. беше поразен од двајцава.

Ае.:back:

Вечерашнава зачадена дерби партија билјард заврши 3-0 во корист на Фантом. Во последно време нешо многу сила зеде, ама уствари незнајт дека играва ми е риврзд сајколоџи. Следниот пат не се давам.

Абе дан ни е заљубено Фантомчево, па вака сила отпојќе шо имат??

Ти ај некако ми се држеше. Фантомон ќе изгубеше за малце.:pos:
Имам потенцијал бе:) Ако не ојт од прва, ќе ојт од втора:)

Ццц само Охриѓани играат билјард :)

Тука у Скопје претеруваат со цените за билјард ионака , 200 -350 денари за еден час..
Порано имаше 30 денари партија билјард , ама веќе нема.. :)

Сакам да изјавам дека изгубив од Фантом вечерва 2-1, и со самото тоа ја изгубив шансата за освојување на титулата за месец декември. Исто така и Џимеј изгуби од Фантом 2-0 и од мене 1-0, значи тој е од сите нули последен.

еј да не знајте некој билјард шо продава ми треба...ај пишете на пп ако има нешо...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom