Билјард

• Креатор на темата Креатор на темата Lud!0t k0nj
  • Време на започнување Време на започнување
Чурлин и Болиглава, коа ојме да се решиме?

dajte nekoja igra za pc samo da ne treba preku neti i da ima za dvajca

Курте, се видов со Чурлин, му одговарат коа сакаме, така да одбери некое терминче попладневно викендов да се решиме.

Интересен ми е билјардот, уште да знаев да играм ќе немаше ко мене :pos2:
Сум била еднаш-двапати ама незгодно ми е оти само јас сум женско таму и сите ме гледат како прв пат чупе да гледаат.:kesa:
Зато немав можност да научам да играм.:toe:

Сум била еднаш-двапати ама незгодно ми е оти само јас сум женско таму и сите ме гледат како прв пат чупе да гледаат.:kesa:

Купи си една Маса за дома, никој нема да те глеа и ќе научиш да играш топ :pos:

ayyy колку сакам да израм билјард..лејјјјјјј човече...имам пракса од моја 5та година..прво татко ми ме учеше на кој начин да примам стапови и топки у глаа па после некој период макотрпна работа ...онака конечно ме научи да играм..и сеа никој од другариве неможе да ме смени..
али они више не ми се интересантни ...така да ..има некој шо е ЗА да се шемиме???

хаха ја нон стоп носам другаркички со мене и ги учам да играат па никој не ги гледа на криво...така да ако бараш некој доброволец да те научи...кажи ...ке ти најдам ја и женско друштво... =):smir:

Zaraza....
Minimum po 10 partii dnevno. Dobro e sho u posledno vreme pobeduvam i ne plakjam...inaku....

Ајде ако има некој од Велес да ја направиме викендов,а за Скопјаниве со крекате ќе се преслушаме понатаму не се секирајте:pehar::baeh:

ееехехехе...еднч само си стигнал до 4...ка завршииме 6-4 за мене...ај кути си ај :)

Ај избриши си посто и не постири веке на таа тема или ак сакаш да напишаш нешто напиши го последнио резултат :smir:

Ова билјард многу досадно ми се гледаше....ама вчера немав кај да бегам и дечко ми зеде да ме учи,па интересно ми се виде:)

Najglupa igra sto nekogas sum ja videl. Dosega dali imam igrano 3-4 pati. Taka na PC igram ponekogas ovie na Mame32 sto se ama da igram vistinski biljard nema sansi veke.

Еј дечки ај ако знае некој должини на маса за билијард колку се, да ми каже. По можност на 6ка и на 7ка. Фала

Najglupa igra sto nekogas sum ja videl. Dosega dali imam igrano 3-4 pati. Taka na PC igram ponekogas ovie na Mame32 sto se ama da igram vistinski biljard nema sansi veke.
Интересно е. Изгледа во лошо расположение си играл и сега мислиш оти не е убаво. Пробај барем уште 2-3 пати, и ќе видеш оти нема да ти е сеисто :smir:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom