Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Еј дечки ај ако знае некој должини на маса за билијард колку се, да ми каже. По можност на 6ка и на 7ка. Фала
Ако најш ај извести ме за цена.Дали случајно некој знае дали некој продава билијард км7?? По можност, но не е морално да биде со вреќи наместо со жетони и да биде добро сочуван.
По огласине да побараше брат?
Сакам да објавам дека бев тесно поразен од Болиглава во серија best of five. 3-2 беше резултатот, јас водев 1-0, па 1-1, па пак јас во водство 2-1, па Болиглава победи две партии и толку беше. Битката ја доби, но не и војната. Ќе се договориме за реванш наскоро.
Пикадо да не кажвам како ме растури... Мада шо не играм пикадо никогаш. :kesa:
:smir: Тенкјукамаген.Сакам да објавам дека бев тесно поразен од Болиглава во серија best of five. 3-2 беше резултатот, јас водев 1-0, па 1-1, па пак јас во водство 2-1, па Болиглава победи две партии и толку беше. Битката ја доби, но не и војната. Ќе се договориме за реванш наскоро.
Пикадо да не кажвам како ме растури... Мада шо не играм пикадо никогаш. :kesa:
Готово.Абе зш не ме викнавте??? Ај ке се договориме на мсн и ќе направиме едно мини турнирче, ок?
А кај игравте? Power?
Ајде јас сум за и јас сум секој ден тамСекој ден играм.. ајде кој е за да удриме некоја партија од Струмица.. може у АС најдобри се?
Објавувам дека бев поразен од Фантом 3-2 во серија best of five нормално. Натпреварот беше возбудлив со тоа што имаше потенцијал да направам целосен пресврт при водство на фантом од 2-0. Но сепак, среќата(и малце знаење, се покажа пресудна за крајниот резултат, иако не бев во најдобра форма.
Ќе има реванш. :helou:
KIssKi... PozzZ