Билјард

• Креатор на темата Креатор на темата Lud!0t k0nj
  • Време на започнување Време на започнување
Фантом,последен пат ти кажувам,ако имаш нешто персонално,на мсн.

Ако немаш,не ме замарај те молам,и да разјасниме на сите невини читатели овде,дека еднаш си ме видел во живо,на саат време,кога игравме билијард.
Јеп,бев дрво тогаш,но потоа почнав повеќе да играм,и сега сум "помалку-од-дрво".
А и не можеш ти да ми кажеш на кои теми да пишувам :wink:

Плус,про играч,ги гледам како играат снукер,ги гледам и типците на Eurosport како играат снукер,иста облека,исти ставови,скоро иста техника,посебни штаки.
Јас би рекол про,а еве бидејќи не сум мерило,другарот мој кој е "про",рече дека се про.

Доволно он.топик?

И да,живеам во high-end маало,ама ти си најмалку судија за тоа во кој меур живеам јас:)

Како што јас сум најмалку компетентен да те оценам тебе,само по саат време.
Како викаме ние скопјани,уживкич,а некои персонални фрустрации со мене,по мсн:toe:

Живеел во high end маало. :pos: Ме здоболе ашимов кај живејш. Ако си толку јака фаца и богат, немаше да живејш на поткровје во зграда, туку во вила на Водно. Али, кој како си ја наредил.

А тоа што одат професионалци таму, не е пресудно дали некој треба или не треба да оди на тоа место. И К’че во Охрид е про за 8 и 9 ball, па се дружит и со обични смртници, идат Power. Уште еден доказ дека професионалците кои ти ги прогласи за такви се исти како тебе.

Ко ќе го победит некој К’че на 9 ball или 8 ball, тогаш е про за овие две категории, вака не признавам.

Живеел во high end маало. :pos: Ме здоболе ашимов кај живејш. Ако си толку јака фаца и богат, немаше да живејш на поткровје во зграда, туку во вила на Водно. Али, кој како си ја наредил.

А тоа што одат професионалци таму, не е пресудно дали некој треба или не треба да оди на тоа место. И К’че во Охрид е про за 8 и 9 ball, па се дружит и со обични смртници, идат Power. Уште еден доказ дека професионалците кои ти ги прогласи за такви се исти како тебе.

Ко ќе го победит некој К’че на 9 ball или 8 ball, тогаш е про за овие две категории, вака не признавам.
А кој е тој К’че??

Аааа го знам. Абе роднина сум нешто со него.
Од кај бе јас и ти роднини грешка да не си?? Бтв ајде ако има некој билијардист од Струмица да се пробаме у АС нека пише!:vozbud:

Од кај бе јас и ти роднини грешка да не си?? Бтв ајде ако има некој билијардист од Струмица да се пробаме у АС нека пише!:vozbud:
А можит и со тебе по некоја случајност да сум роднина, пошо и јас сум од Струмица по татко. :vozbud:

Мац кога ќе идеме на билјард кај тебе во маало?Слушам убав народ идел:wink:
Нејсе ако некој е за,може да се договориме.Хазард е исто убаво место.

Ти го однесе на персонално со постот во кој ниско го навредуваш Shadow, на тема наменета за билјард. Види шо уба дискусија се водеше дур не дојде. Плус дрво си за билјард, не знам шо бараш воопшто на темава, не си мерило ти кој е про а кој аматер. Ако мислиш дека сме дебилни сите овде и не глеаме како се понашаш кон членојте, твој проблем. Уствари, ногу проблеми имаш ти, почнувајќи од неможност да вратиш на реплика и тоа шо те прашувам, до преценетост и живеење во меурче, надвор од реалниот свет.
Фантом, остави го, што сака нека пишува за мене, навикнат сум на навреди и понижувања. Металците од секогаш сме биле етикетирани како наркомани, секташи, сатанисти и што уште не, па наједноставно решение е игнорирање на таквите навреди.

Ве предизвикувам сите форумџии на по една партија билјард...У хазард а?...што викате за некоја мини билјард собиранка...?

Фантом, остави го, што сака нека пишува за мене, навикнат сум на навреди и понижувања. Металците од секогаш сме биле етикетирани како наркомани, секташи, сатанисти и што уште не, па наједноставно решение е игнорирање на таквите навреди.
Брат се сложуем со тебе,не знам шо толку се запаливте,ко прво и прво ја го праашав шедоу за народ пошо глеам у Iron Maiden блузон беше па затоа го прашав.Моеше најкултурно да каеш шо народ иде таму.Али нема врска вреди местото за посета.

П.С
Стварно ај едно турнирче да направиме.

Ако плати, и циган ќе игра, не биди ограничен колку што си егоист. Ако се сметаш за некој над другите за глупи причини, твој проблем, не е на Shadow. Можеше едноставно да му кажиш на Пуци дека таму одат кремци, а не металци, наместо да го навредуваш Shadow. А дали сум ја изгубил смислата за хумор, нека судат други, ти најмалце си компетентен. Ако почнам да ја користам твојата смисла за хумор, ќе неам другари, не сум јас толку богат ко тебе да плаќам за да ме дружат.
У право си... Мац ја претера малку со тоа ''Не, убав народ оди'' :tapp::tapp::nesvest:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom