- Член од
- 2 април 2006
- Мислења
- 14.363
- Поени од реакции
- 3.069
Фантом,последен пат ти кажувам,ако имаш нешто персонално,на мсн.
Ако немаш,не ме замарај те молам,и да разјасниме на сите невини читатели овде,дека еднаш си ме видел во живо,на саат време,кога игравме билијард.
Јеп,бев дрво тогаш,но потоа почнав повеќе да играм,и сега сум "помалку-од-дрво".
А и не можеш ти да ми кажеш на кои теми да пишувам :wink:
Плус,про играч,ги гледам како играат снукер,ги гледам и типците на Eurosport како играат снукер,иста облека,исти ставови,скоро иста техника,посебни штаки.
Јас би рекол про,а еве бидејќи не сум мерило,другарот мој кој е "про",рече дека се про.
Доволно он.топик?
И да,живеам во high-end маало,ама ти си најмалку судија за тоа во кој меур живеам јас
Како што јас сум најмалку компетентен да те оценам тебе,само по саат време.
Како викаме ние скопјани,уживкич,а некои персонални фрустрации со мене,по мсн
Ако немаш,не ме замарај те молам,и да разјасниме на сите невини читатели овде,дека еднаш си ме видел во живо,на саат време,кога игравме билијард.
Јеп,бев дрво тогаш,но потоа почнав повеќе да играм,и сега сум "помалку-од-дрво".
А и не можеш ти да ми кажеш на кои теми да пишувам :wink:
Плус,про играч,ги гледам како играат снукер,ги гледам и типците на Eurosport како играат снукер,иста облека,исти ставови,скоро иста техника,посебни штаки.
Јас би рекол про,а еве бидејќи не сум мерило,другарот мој кој е "про",рече дека се про.
Доволно он.топик?
И да,живеам во high-end маало,ама ти си најмалку судија за тоа во кој меур живеам јас

Како што јас сум најмалку компетентен да те оценам тебе,само по саат време.
Како викаме ние скопјани,уживкич,а некои персонални фрустрации со мене,по мсн

Ме здоболе ашимов кај живејш. Ако си толку јака фаца и богат, немаше да живејш на поткровје во зграда, туку во вила на Водно. Али, кој како си ја наредил.