Билјард

• Креатор на темата Креатор на темата Lud!0t k0nj
  • Време на започнување Време на започнување
Дефинитивно.Обожавам да играм.Играм од мојата 9 година тоа значи едно 13 години и може да се каже дека доста добро играм.Кој е од Скопје убаво би било да се договориме да изиграме некоја партија некаде :wink:

Има ваква тема...и не е ова хоби, спорт е. :)

Dobro mene mi e hobi :) A za da se sobereme moze da se dogovorime ima ubavo mesto na zeleznicka do insomnia za biljard i pikado,a ima i preku net gledam deka se igra samo nemozam da najdam strana ili link da simnam da igram,ako znae nekoj neka mi kaze :) poz

Definitivno najzakon rabota...... porano igrav po celi denovi doma ne sum se pribiral.... ama sega nemam igrano 2 godini..... treba da pocnam pak

Секое слободно време го користам да изиграм по неколку партии билијард. Не сум некој добар играч ама играм за своја душа, со мерак. Ако некој е за билијард може да свртине неколку партии. :)

Ама пак што дудук сум у биљардо, бре бре...:)
Абе некој пат на среќа укарам некоја топка, ама углавно ич не ме бива.

Освен свирење на гитара, моето слободно време најмногу го трошам и на Билијард. :)

:vozbud::vozbud::vozbud:
Билјард манијак... :pipi: Билјард зависнииик...:vozbud:

Луда сум по биљард бе. Манијак со тапија. :icon_bigg

Па не би рекол дека ми е хоби ама играм од време на време. Проблемот е што подобар сум во теорија него во пракса :pos:

Проблемот е што подобар сум во теорија него во пракса :pos:

И јас го имам истиот проблем, се знам шо да напраам и каде да сечам, фалци да даам, ама кога ке треба да маам не бе не влага:toe:. Иначе играм онака кога ке треба да се утепа време.

Јас сум многу заразен од билијардов. Буквално нема ден а да не одам да изиграм некоја партија.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom