Билјард

• Креатор на темата Креатор на темата Lud!0t k0nj
  • Време на започнување Време на започнување
Па онака, обично играм онлајн ама поинтересно е со некого што го знаеш, нели? А вака како мала ама тоа не е кој знае какво играње, не обожавам многу да играм, но ако ме предизвикаат хах е тогаш да.

Кога и да начекам слободно време само тоа правам

Ај бе брат, ај да се провериме некој ден. Иначе јас сум нон-стоп кај костурон, па ко ќе се најме, ќе удриме неколку партии. Позз

Е да бе, кај Костурон, билјардон коцкав е, можам да го кренам сам и дома да си го зеам. Power ќе ојме да се решиме.

Bilijard se igra vo svecheno odelo. ;-)

Igram od studentski denovi. Najkvalitetnite masi porano bea vo Klubot na pratenicite, mada se igrashe i vo kuglana.

Sega ne znam kade t.e. vo koi lokali mozhe da se igra bilijard vo Skopje, no bisakal da chujam. Ima li vo drugite gradovi vo Makedonija? Kolku chini?

Kje bide fantastichno ako nekojpostira sliki...

.

Најмногу ми е ќеф кога ќе го тепам на Ортаче!!!

Најмногу ми е ќеф кога ќе го тепам на Ортаче!!!

абе пиле бе, вакви како тебе ги мачкам на лепче, ... зашо не кажиш искрено море, нема некој погрешно да те свати! него само ке помислат дека си слаб и толку.

djizi_001 напиша:
I MENE LOMM GO PRAAM

а ти бе ти, ти најде да кажуваш? кази ми на кој датум и дали постои победа од тебе на мене:)))

финитава е што јас сум и во пракса и во мисли подобар од двајцата вие заедно и Еко1

абе пиле бе, вакви како тебе ги мачкам на лепче, ... зашо не кажиш искрено море, нема некој погрешно да те свати! него само ке помислат дека си слаб и толку.

а ти бе ти, ти најде да кажуваш? кази ми на кој датум и дали постои победа од тебе на мене:)))

финитава е што јас сум и во пракса и во мисли подобар од двајцата вие заедно и Еко1

Пиле мое што ми носиш златни ј'јциња.
Дали ти можеш да се сетиш како си помина последниот пат на тоа билјардот. Она мајсторија што ја применив, ни на телевизија ја немаш гледано.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom