Безбедносните служби ќе може да прислушуваат секого?

Подршка за новиот начин на прислушување и следење

• Вкупно гласачи
    122
super ..ima i mnogu svetli tocki ovoj zakon :)

Гледаш...ти викам, јас...
Ај сега, да си го префрлиш гласот.
Не за друго, туку, оти анкетите денеска се важен фактор за преодна оценка... на анкетираните...прислушуваните, де...
:)

таман е бе шоако ме прислушкуваат, како демек до сеа не беше така

i sega znaci ke bidam izvesten koga nekoj sluzbenik ke mi go cita e-mailot sto i go prativ na devojkata od sabajle...mozebi so izvestuvanjeto ke mi pristignat korekcii kako treba da bide poubavo napisan e-mailot
Batali toa mozebi nema ni da dozvolat da ti stigne porakata kaj devojkati, ke ti ja vratat nazad so pojasnuvanje deka interpunkciskite znaci ne si gi postavil - napisal pravilno pa spored toa se gubi smislata na toa sto si sakal da i go kazes na devojkati...a sega mozebi G`ujo ke sprovede nekoja nova vladina kampanja proizlezena od seto toa...ucime gramatika i pravopis...koj znae sto moze da im tekne...:pop:
:pos2::pos2::pos2:

Па зар и овој закон мора пред уставен комуњарски суд?
Да, да АБЦ и овој, впрочем мислам како и секој друг закон што ќе се донесе мора да помине пред тој „независен“ чувар на нашиот ни Устав, судот како што ти го нарече, ама како што јас разбрав овој закон поминал на Уставен

Да, да АБЦ и овој, впрочем мислам како и секој друг закон што ќе се донесе мора да помине пред тој „независен“ чувар на нашиот ни Устав, судот како што ти го нарече, ама како што јас разбрав овој закон поминал на Уставен

Абе како поминал,до кога со ова комуњариве ебаго,ни го направија животов неподнослив,ги има во сите партии како крлежи се,само измислуваат закони кој важеа пред 25 години во комуњарска Бугарија.
Те закон за плукање,за нос секнење на јавно место,за фрлање на отпушоци,па за мочање,секој ден по еден “нов“ комуњарски закон,шо партија ќе да беше ова ДПМНЕ-во,па Тито беше помал комуњар од нив.:toe:

Абе како поминал,до кога со ова комуњариве ебаго,ни го направија животов неподнослив,ги има во сите партии како крлежи се,само измислуваат закони кој важеа пред 25 години во комуњарска Бугарија.
Те закон за плукање,за нос секнење на јавно место,за фрлање на отпушоци,па за мочање,секој ден по еден “нов“ комуњарски закон,шо партија ќе да беше ова ДПМНЕ-во,па Тито беше помал комуњар од нив.:toe:
следно е ЗАКОН за ЗАШТИТА НА ЛИКОТ И ДЕЛОТО НА ГРУЈО И ФАМИЛИЈАТ(ке ја заборавев) ма какви комуњари тоа БОЛШЕВИЦИ ИЗЛЕГОА

Vie samo seguvajte se.Za sreka da se nadevame deka i ovoj Zakon ke padne!
Случајно ти да не имаш некоја информација што бидна, до кај стаса работава, зашто како што ја разбрав законот поминал на Уставен...???

sea zakonot pomina na ustaven ili ne?
Ovie i ne cekaat da se iskaze Ustavniot sud,bez obzir i na zamerkite od EU,tie veke zapocnaa so sproveduvanjeto.ne znam na sto se dolzi ova,no vcera pri razgovor so odredena osoba,imav vpecatok deka razgovorot se snima.Dali bese prisluskuvan brojot so kogo razgovarav ili firmata vo koja rabotam ,ne znam.Taka jas mislev,mozebi se lazam.So donesuvanjeto na vakvi zakoni sekoj ima fobija na gonenje.

Ovie i ne cekaat da se iskaze Ustavniot sud,bez obzir i na zamerkite od EU,tie veke zapocnaa so sproveduvanjeto.ne znam na sto se dolzi ova,no vcera pri razgovor so odredena osoba,imav vpecatok deka razgovorot se snima.Dali bese prisluskuvan brojot so kogo razgovarav ili firmata vo koja rabotam ,ne znam.Taka jas mislev,mozebi se lazam.So donesuvanjeto na vakvi zakoni sekoj ima fobija na gonenje.

Kako e trgnato ke imame nie fobii od mnogu drugi raboti za koi normalni lugje vo normalni drzavi voopsto i ne razmisluvaat.
Ako ovoj zakon pomine na ustaven sud sto ne bi trebalo da se sluci i definitivno ke ziveeme vo zemja kade vladeat rezimi i partii koi so prisluskuvanje se branat od svojot narod.

Dali e toa taa demokratija koja ni ja obekavaat za vreme na izbornite kampanji i ednite i drugite.

So vakvi politicari i ovaa drzava i ovoj narod nemaat nekoja bogznae kakva svetla idnina.Ona sto e najzalno od se e toa sto ovoj narod Makedonski ne zasluzuva povekje da bide lazan i omalovazuvan od strana na onie koi treba da mu obezbedat normalen zivot dostoen na covek.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom