Beyonce vs. Rihanna?

• Креатор на темата Креатор на темата Чек Он Ит
  • Време на започнување Време на започнување
Rihanna нормално... И поубава е.. и поубави песни има... а за гласот не коментирам :)

rihanna-on-the-cover-of-instyle.jpg

beyonce_jayz2.jpg

:):):):)

Ете тема за летните горештини. Или не?
Го давам својот глас за Бијонс. Подобра ми е од Рајнето и од аспект на изглед и од аспект на вокални способности- делот.

Бијонсе!..Супер песни, убаво изгледа, супер глас!:pipi: Ријана некако ме нервира:icon_bigg

Ne se losi i dvete ama Bijonse ima podobri vokalni moznosti po tipka mi e:pos2:

Неможам да се одлучам и двете се јаки во некои работи...така да и двете...:pos2::pos2::pos2:

rihanna definitivno...bijonse mnogu mi piska na pesnite nekako...porani i bea podobri....a rihanna...chekajte sea pochna da pee devojcheto ostajte go na raat:):wink:

Bejonse e poubava, posarmantna, poseksi, pooblinasta, poslatka, poubava nasmevka, poubavi oci, poubavi usni, po...... i najvazno MNOOGU poubavo pee i poskromna e vo karakter vo sekoj pogled barem mene mi izgleda po stusteno na zemja i dosta pobozna devojka e. Rihana e ubavka ama celosno gledano MNOOGU poveke plusevi ima Bejonse I DEFINITIVNO NE I E KONKURENCIJA. Zatoa vakvi sporedbi nemojte. :nenene:

А бе каква Бијонсе каква Ријана. МАРАЈА КЕРИ брака и сестри кајганџиии. Мараја Кери какво тело има лугееееееееееееееее. :drk::drk:

beyonce.jpg

Која црна Рајна си можи со неа. :pos:
beyonce.jpg

beyonce.jpg

defenitivno Rihanna

Neznam zosto site gi sporeduvate vo odnos na vokalnite sposobnosti.Temava e vo Moda i ubavina i bi trebalo da se ocenuva fizickiot izgled.
Drugo..Ne vi e Beyonce malku debela??Ustvari ne malku,ama aj...
Za vkusovite ne se diskutira.:smir:
Inaku mene mi e poubava Rihanna.

Вака сеа...ја отсекогаш сум ја мразела Ријана, посебно кога му се упикуваше на Џеј Зи и сакаше да и го превземе на Бијонсе (а одеа 100 години), ама ај ке глеам да одговорам објективно...За убавина ми се двете убави, секоја на свој посебен начин...за музика Бијонсе ми има поубав глас (Од Ријана гласот стварно ме нервира), но додека пак, песните од Ријана појше ми се свиѓаат..Иначе и двете знаат да се средат...и така:pipi:

ријана е поубава и позгодна и помлада и посекси.
и бијонси е јака ама ријана е појака

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom