Beyonce vs. Rihanna?

• Креатор на темата Чек Он Ит
  • Време на започнување
Член од
26 јануари 2007
Мислења
2.202
Поени од реакции
1.943
Па...после неколку секунди двоумење, мојот избор е Ријана.:pipi:

Ј

јовица11

Гостин
Тоа дека Бијонсе е поубава,поталентирана и има бољи песни од Риана е no doubt

Vinnetou

Continium Transfunctioner
Член од
15 мај 2005
Мислења
3.513
Поени од реакции
482
Нема шанси тоа разгаленото детиште со Beyonce. Во сите полиња заостанува...

Xfire

fino alla fine
Член од
9 август 2008
Мислења
7.356
Поени од реакции
2.248
Бијонски далику поубава,подобра макар и подобра за пеење ако мислите на тоа :helou:

Црвено

Am I pissin' u off-fa-fa?
Член од
12 септември 2007
Мислења
1.227
Поени од реакции
81
мојот глас оди за Beyonce, кој глас го има...Rihanna не може да и се фати ни на малото прсте

lidu6

искусен форумџија
Член од
8 јуни 2008
Мислења
181
Поени од реакции
8
Hmmm... aj Beyonce, iako ima dve-tri pesni od Rihanna so mn si gi sakam, no veke koga pravime sporedba bi ja izbrala Beyonce

Член од
24 јули 2007
Мислења
69
Поени од реакции
1
Beyonce има повеќе стил и квалитет, Rihanna ми е некако млада и неискусна и оди предалеку со промените во нејзиниот изглед, сметам дека често го одбира она што не и одговара.

Член од
23 мај 2008
Мислења
6
Поени од реакции
0
wow kako mozete da sporeduvate takvo ne6to beyonce e boje normalno zenskata izgleda kako bomba rihanna nisto ne i moze ona e taka kako bebu6 ama zatoa beyonce e WOW tuka stvarno ne treba da sporeduvate a i beyonce boje pee ne vikam deka rihanna ne znae da pee ama beyonce e stvarno bomba zatoa ne zborete deka rihanna e boje koga nema vrska (ova e moe mislenje)

Член од
22 август 2007
Мислења
550
Поени од реакции
16
Beyonce има повеќе стил и квалитет, Rihanna ми е некако млада и неискусна и оди предалеку со промените во нејзиниот изглед, сметам дека често го одбира она што не и одговара.
Ова е многу точно, во право си.

Член од
13 август 2007
Мислења
672
Поени од реакции
19
Некако Ријана ми е подобра. Бољи секојдневен аутфит, исто и на сцена секогаш импресионира со нешто ново... боље тело... и и се си мислам дека бијонсе има полош карактер, ријана ми е покул...

Kajgana Shop

На врв Bottom