Beyonce vs. Rihanna?

• Креатор на темата Креатор на темата Чек Он Ит
  • Време на започнување Време на започнување
Па...после неколку секунди двоумење, мојот избор е Ријана.:pipi:

Тоа дека Бијонсе е поубава,поталентирана и има бољи песни од Риана е no doubt

Нема шанси тоа разгаленото детиште со Beyonce. Во сите полиња заостанува...

Бијонски далику поубава,подобра макар и подобра за пеење ако мислите на тоа :helou:

мојот глас оди за Beyonce, кој глас го има...Rihanna не може да и се фати ни на малото прсте

Hmmm... aj Beyonce, iako ima dve-tri pesni od Rihanna so mn si gi sakam, no veke koga pravime sporedba bi ja izbrala Beyonce

Beyonce има повеќе стил и квалитет, Rihanna ми е некако млада и неискусна и оди предалеку со промените во нејзиниот изглед, сметам дека често го одбира она што не и одговара.

Ријана далеку далеку пред Бијонсе.

wow kako mozete da sporeduvate takvo ne6to beyonce e boje normalno zenskata izgleda kako bomba rihanna nisto ne i moze ona e taka kako bebu6 ama zatoa beyonce e WOW tuka stvarno ne treba da sporeduvate a i beyonce boje pee ne vikam deka rihanna ne znae da pee ama beyonce e stvarno bomba zatoa ne zborete deka rihanna e boje koga nema vrska (ova e moe mislenje)

Beyonce има повеќе стил и квалитет, Rihanna ми е некако млада и неискусна и оди предалеку со промените во нејзиниот изглед, сметам дека често го одбира она што не и одговара.
Ова е многу точно, во право си.

Некако Ријана ми е подобра. Бољи секојдневен аутфит, исто и на сцена секогаш импресионира со нешто ново... боље тело... и и се си мислам дека бијонсе има полош карактер, ријана ми е покул...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom