_The Great_
Il Genio
- Член од
- 18 јуни 2008
- Мислења
- 5.955
- Поени од реакции
- 3.318
Нормално Beyonce !!! :helou:
Хаххха, е што има врска што е помала?темава е малце смешна, али да си одговорам: Ријана...помала е...
Колку шо сватив јас темава е за то која е пуба или пубо се облеквит зш е сместена во „Мода и убавина“.Иначе јес да Ријана ја имитират Бијонси ама сепак ми е пуба и пубо и стојт секое парче, Бијонси ми е ко фока.Бијонси дефинитивно има подобри гласовни способности,а и општо повеќе ја сакам и повеќе ја слушам неа.Многу години е на сцената и сите ја познаваме,а Ријана се појави сега и ја имитира Бијонси
Beyonce дефинитивно,има подолга и поуспешна кариера од Рајана и кај кај подобри вокални способности.Е добро е што Рајана го смени барем имиџот да не ја копира веке,но сепак претерува,сега е како оние што сакаат садо мазо.А да не ја најдеше Џеј-З на таа плажата и не ја спонзорираше чушки ке беше позната.Ме нервира и фактот дека му се има мешано во врската со Бијонс ,да сум на местото на Бијонс веднаш ке ја снема.За која би се одлучиле вие ? Која има подобри вокални способности? Која е позгодна/ поубава ? Земете го во предвид тоа дека првиот настап на Рајана беше на доделување на МТВ мјузик авордс (така мислам, не ме фаќајте за збор) имитирајки ја Бијонс ... И еве и сега кога е магапопуларна може да се примети дека имитира некого ... Зошто ? Па повелеле со ваши мислења ... Еве сликички за споредба :salut: