H
^HITMAN^
Гостин
Се кладам во животот дека и двете да ги видите наутро без шминка и со раздрмани коси во пижани не се ништо подобри од сестриве во Шутка.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Оф леле. Ајде кажи ми кој изгледа убаво наутро отечен поспан со подочници??? Ја мразам споредбава еј! И што ако кажеш и двете да ги видите наутро бла бла...ПА и мене да ме видиш сега во ова време и од мене ќе се исплашиш и од било која друга.Наутро е секој грд и несреден.Не значи дека ако е Бијонсе славна треба да се разбуди со фризура и шминка наутро.Се кладам во животот дека и двете да ги видите наутро без шминка и со раздрмани коси во пижани не се ништо подобри од сестриве во Шутка.
Се кладам во животот дека и двете да ги видите наутро без шминка и со раздрмани коси во пижани не се ништо подобри од сестриве во Шутка.
Beyonce...ми се свиѓаат нејзината музика и стил
Оф леле. Ајде кажи ми кој изгледа убаво наутро отечен поспан со подочници??? Ја мразам споредбава еј! И што ако кажеш и двете да ги видите наутро бла бла...ПА и мене да ме видиш сега во ова време и од мене ќе се исплашиш и од било која друга.Наутро е секој грд и несреден.Не значи дека ако е Бијонсе славна треба да се разбуди со фризура и шминка наутро.