Бело или црвено вино?

• Креатор на темата Креатор на темата Crazy in Love
  • Време на започнување Време на започнување

Бело или црвено вино?

• Бело

Гласови: 59 33,1%
  • Црвено

Гласови: 119 66,9%

• Вкупно гласачи
    178
Ако мислите за тоа какво вино сакате уз јадење тогаш црвено или розе вино ми текнува некогаш да ставам некоја чашка вино за ручек, ама многу ретко.

За авторот на темава би кажал само дека преферирам црвено вино ама бело грозје.

Каде е црното во анкета? Зависи од прилика и мезе. Црвено бело црно се знае виното е пијалак на боговите.Само да не биде многу тешко за пиење.

crvenoto vino e pijalok na zaljiubenite taka da crveno a ako zemam u predvid deka i Isus go vkusuval :salut:

Бело тепам ми лизга сеа поубоо од црното незнаем зш али боље ми е.И појше пием и полесно ми е отколку црното потешко ми е за пиење! ама свекако пием и од тоа и тоа.

Бело--- повеќе ми се лизга и ми има поубав вкус

Бело, со кисела вода, нормално...црвено не сум пробал никогаш во живот, од проста причина што мислам дека е гадно, затоа што е црвено иии....не знам зашто.

Ве читам и ви се воодушевувам. Значи колку сакам да можам да си турам чаша било какво вино и да уживам во него. Не дека не пијам никакво, пијам црвено, меѓутоа јас ако прво не го убијам виното со кока кола или степ јас не можам да го пијам :uvo:
Иначе грозје не можам да замислам, не сакам ни бело ни црвено :icon_conf
Па зашто воопшто пиеш вино ако неможеш да го поднесеш...
Сакаш да ми кажеш дека би упропастил/а некое првокласно вино со кока-кола или степ?????????!!!!:tapp:

Црвено сакам повеќе од бело , ама Црно највише :)
Штета што нема у во анкетава :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom