Бела Ноќ 26.09.2009 Скопје

• Креатор на темата Креатор на темата bootboy
  • Време на започнување Време на започнување

bootboy

Skopje Bootboys!!!
Член од
29 декември 2008
Мислења
624
Поени од реакции
346
Веб-сајт
ulicata-ne-zblizuva.blogspot.com
Оваа сабота, 26.09.2009 во рамките на манифестацијата “Бела Ноќ” концерт ќе одржат Културно Уметнички Работници. Концертот ќе започне во 22.30 и ќе трае два часа. Во рамките на концертот бендот ќе отсвири материјали од своите два студиски албума, а ќе отсвири и 6 песни кои се дел од материјалот за новиот албум.

http://www.radiomk.com/index.php?categoryid=1&p2_articleid=1890

...кој има повеќе информации за целата манифестација нека пише, јас само ова го најдов.

Bela Nok 26.9.2006 Synesthesia LIVE -Gradski Park-Shkolka
P.S. Momcite svirat zadnji!!!!! :vozbud:

Бачко ти ова озбилно или нешо ремет стегаш? :pos:

Ги слушав типциве у B2 минатата сабота, ептен се ебење.... ако свират лајв пак на школка таму сум.... :vozbud:

друго нешто да не знаете, што каде ќе има, програма ...?

Bela Nok 26.9.2006 Synesthesia LIVE -Gradski Park-Shkolka
P.S. Momcite svirat zadnji!!!!! :vozbud:

:shok::shok::ojea::ojea::vozbud::vozbud::vozbud:
Само нека стаат јако озвучење и ќе биде НАЈБОЉЕ!!!!!

PS: Да не имате информација кои други ќе бидат на школка и кои ќе бидат на плоштад? Пошто знам дека пред 2 години на Бела Ноќ на плоштад беше трансот (тогаш беа Digital Dance екипата).

:shok::shok::ojea::ojea::vozbud::vozbud::vozbud:
Само нека стаат јако озвучење и ќе биде НАЈБОЉЕ!!!!!

PS: Да не имате информација кои други ќе бидат на школка и кои ќе бидат на плоштад? Пошто знам дека пред 2 години на Бела Ноќ на плоштад беше трансот (тогаш беа Digital Dance екипата).

па ако се они на школка сигурно ќе биде трансот таму, пред 2 години Digital Dance беа на плоштад, ама psy имаше на школка

Digital нема годинава да рокаат нигде за Бели ноќи. Потврдено од прва рука... а Синастејжа на Школка ебение ќе биде.... идемо рекордс. :vozbud:

Тешко Анџело. Да беше он ќе се знаеше месец дена унапред, барем ја. :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom