Бела Ноќ 26.09.2009 Скопје

• Креатор на темата Креатор на темата bootboy
  • Време на започнување Време на започнување
Програма катастрофа невидена е...се мислам дека првиот пат беше најдобра организацијата :toe:

Bela Nok 26.9.2006 Synesthesia LIVE -Gradski Park-Shkolka
P.S. Momcite svirat zadnji!!!!! :vozbud:

Synesthesia 9/26/2009 8:00 PM at Synesthesia LIVE @ Gradski Park -Shkolka
Ај убаво објаснете се и 2цата. Ако свират задњи тоа би требало да биде околу 12 саат, а не во 8 :toe:.

EDIT: НАЈНОВИ (за жал лоши) ВЕСТИ (од нивниот myspace):
Upcoming Shows

Sep 26 2009 8:00P
Synesthesia LIVE @ Gradski Park -Shkolka-CANCELED Skopje

Програма катастрофа невидена е...се мислам дека првиот пат беше најдобра организацијата :toe:

Darkwood Dub се пред КИЦ, мислам беше 21 часот. Ме мрзи сеа да барам инфо по веснициве.
Знам дека ти си повеќе по Канцијани и дружината, ама Дарквуд се нешто што вреди да биде видено. Мене за жал никако не ми иде со нив, или ги пропуштам или ги начекувам во некои лоши услови (на еден од таксиратите свиреа последни, и тоа пола саат само, и во публика бевме само јас и уште 10тина останати.. :( )
Еве еден од нивните настапи на EXIT кај што се мање више резиденти :) само им мењаат стејџ у зависност од концептот на фестивалот за соодветната година.

Само да додам дека ја најдов програмата за сите настани што ќе бидат во рамките на Бела Ноќ 2009.

дај некој ако знае нека каже каде ќе има утре транс ?

Има тррранс во Добри дол...на Школка нема ништо такво...

Има тррранс во Добри дол...на Школка нема ништо такво...
па планирам да одам во добри дол ама во случај да не не излезе нешто да видам кај има да се оди ама слабо нешто

Освен Добри Дол нигде на друго место транс освен ако не си пуштиш дома. :)

Мешани импресии. Додека ми се допадна цела таа гужва и раздвиженост што беше едно време секојдневие на веќе утепаниот град, сепак се изнагледав на сељаци, бештии, пијани кокошки, ќељави мафиози и слични појави. Дај му на човек Бела Ноќ за да го видиш во право светло. Антиклабинг. Пу бе сиктер, ми се згади. Ај ожени се после да те видам...

секоја година се полоша и полоша програма :nesvest: или нека организираат како што треба или нека не се собира народ без врска, само да го полнат скопје со ѓубре

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom