Бела Ноќ 26.09.2009 Скопје

• Креатор на темата Креатор на темата bootboy
  • Време на започнување Време на започнување
На Плоштад катастрофа, накај 10:30 седевме на тревата таму и пуштаа некоја забегана музика со танчерки.После отидовме до Школка, и до накај 1 сат пуштаа добра музика, за разлика од ова срањево на Плоштад.Подобра организација дефинитивно треба.

Школка беше занимливо синоќа :) И музичкиот спектар беше добар а на плоштад све УЖАС ! :toe:

Имаше доста народ вчера низ град, голема раздвиженост, само дефинитивно фали подобра организација.

Вриеше од народ,ама баш и немаше шо да се види..дефинитивно треба да поработат и да се организира боље!

на школка синоќа ДнБ пичеше цела ноќ (заедно со реге) топ помин!

Незнам али јас сум поминав баш супер. Првин бев пред Дом на Работници свиреа Eye Cue иако имаше тапа публика пак беше се океј. Потоа до плоштад каде што беше тотално ужас и само имаше луѓе кои се таму само за да бидат. Од плоштад отидов во МКЦ каде што КУР направиа пуздер и немаше падобранци како што очекував. Од МКЦ до Г.Парк каде што на Школка имаше ДнБ, што беше сосема супер и имаше онака солидно луѓе. Незнам зашто викате дека немало ништо. Треба убаво да си видите распоред па да си направите турнеја па нема ништо добро да пропуштите.

Ова Бела Ноќ почна да наликува на Нова Година :toe: се создава некоја вештачка еуфорија за џабе :tapp:

Леле вчера на плоштад после 11 ипол (т.е. кога тој гркот пушташе минимал) беше БЛАГО кажано - МИЗЕРИЈА. Работеа само едните звучници (левите), имаше околу 50тина луѓе што ја слушаа музиката, а музиката сама по себе беше: :tapp:. За среќа на школка имаше ДнБ, иако со лошо озвучување таму - интересно беше. Размрдани луѓе, добра музика, пиво за 50 ден (што гарант беше останато од Пиволенд, затоа и беше некако лошо, али ај) и се на се - добар помин на школка.

Интересно беше пред дом на градежници на ај кју само уште да имаше поеке луге ... плоштадот катастрофа.... парк поминав... едино тамо се гледаше дека се дешава нешто асално што им се свига на повекето се на се... бела ноќ е џабе дигање галама и еуфорија .. мн лошо

Она вчера во капан ан ако беше днб јас сум Ганди! :icon_lol: Во принцип сиромашна бела ноќ и по програма и по број на луѓе за разлика од минатите години...не е само излези троши пари и пијани се, ама тоа важи само кај нас...денес ретко кој ќе седне на кафе или ке искочи :pos: фејк рекордс!

Bravo za Bela Nok. Odlicna programa i organizacija na nivo. Definitivno Skopje vcera bese belo...

Imase od se po nesto...Za site vkusovi...

И јас само половина саат бев и не бев ич задоволна

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom