Бегате или продолжувате да се карате?

• Креатор на темата Креатор на темата Lady
  • Време на започнување Време на започнување
па не бегам од караници ама настојувам да заврши што побрзо караницата зошто ми гази по нерви.
ако се одолговлекува предупредувам еднаш и после бокс следува.
ако е ситуација каде сум крив или не сум кажал за нешто важно тогаш бегам:helou:

Кратко и јасно: игнорирам :pipi:

Зависи со тоа со кого сум влегол во расправија , ако нешто навистина е сериозно морам да го решам и одам до крај со отворени карти па и да се изнервирам нема да ми е мака , но со тек на време све помалку запаѓам во кавги , расправии и сум многу смирен и ми е суперррр :salut:

Е јас ниту се карам ниту пак "бегам"(што е тоа)....си правам муабет едноставно и нормално не значи дека ако имаме различни ставови за одредени некои Х причини дека има карање:)

--- надополнето ---

Зависи со тоа со кого сум влегол во расправија , ако нешто навистина е сериозно морам да го решам и одам до крај со отворени карти па и да се изнервирам нема да ми е мака , но со тек на време све помалку запаѓам во кавги , расправии и сум многу смирен и ми е суперррр :salut:

П.С приметив катастрофален потпис:wink:

--- надополнето ---

Се карам, нема лабаво !!!!

Стегнато ко волна:vozbud:

Никогаш не гледам да се карам... :)) секогаш на подобар начин делувам...така поблаг.. :P :D

кога како....

Ма одам по него да се доискажам!

i ja ne begam bilo da sum u pravo ili ne se karam do kraj.nema poenta od beganje

Не иницицирам кавга по своја волја, но ако веќе дошло до тоа се карам до самиот крај.
Уживам во самиот чин на карањете, само што честопати се случува да попуштам заради зачувување на меѓучовечките добри односи, секако ако ми е од интерес истото.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom