Бегате или продолжувате да се карате?

• Креатор на темата Креатор на темата Lady
  • Време на започнување Време на започнување
Одбегнуам да се карам до крај пошо ако никој не попушти може голема да ја напраиме... Така да ко ќе се смират страстите' ќе се разбереме ко луѓе и така :)

Јас сум вечен борец за правда и секогаш се борам до крај, докажувам, аргументирам, поткрепувам со докази и се друго, се додека не го истерам своето онака како што треба, ама само кога сум во право. Кога не сум во право, не се расправам, си ќутам, единствено ако не сакакм да ја живцирам личноста, па го терам инатот
Единствено се исклучувам тогаш кога после долго расправање сфаќам дека сум будала што за џабе докажувам нешто на накој којшто не разбира или не сака да разбере

Бегам мразам да се карам или расправјам едноставно не спаѓам на тој степен!

Најчесто бегам,ама кога ме изнервираат,е тогаш...

Ни едно ни друго, бледо гледам во тој што хистериша и се правам смартес со „паметни“ досетки. И тој од карши уште повеќе хистериша. It's fun.

Кога сум во правоо.. и сакам да докажам нешто дека е така.. тераааааам до крајј :icon_bigg:icon_bigg!! Правдата мора да излезе на виделина..
А кога ке сфатам дека јас сум таа криватаа.. е тогаш се повлекувам.

Зависи од расположение, ако сакам да се карам ќе продолжам:), но не практикувам да се карам, бидејќи многу мразам да се расправам со некого...

Не бегам.. Ама ако не сум крив за нешо ке го јаде курот тогаш некој

Јас додека не докажам и не ја истерам мојата вистина до крај нема идење нигде! Многу сакам да полемизирам за проблемот човечки НЕ ДА СЕ КАРАМ и дерам! Тоа не е мој стил и со дерење ништо не се постигнува!;)
Сакам брзо решение на проблемот..Не сакам одоговлечувања до немај каде....Значи што побрзо тоа подобро преку разговор и согледување на двете страни.Знам дека поздраво е да го решиш проблемот него да бегаш..И тоа по можност што поскоро да се реши да не се остава за утре.....Јас неможам да живеам со проблем ни минутка! .....И ги решавам одма;)

...несакам многу многу да се карам, ама коа ќе се деси не сакам да бегам туку настојувам да го расчистам проблемот за после да си бидам раат :)

Не сакам да се карам, многу ретко го правам тоа. Мразам карање. А и исто така не бегам.

Се случува некогаш да избегнам караници но најчесто истрајувам до крај, абе кога вербално ем нервно ќе се вжештам, ништо не ме лади, терам до крај. :pos:

ко че се карам ела запри ме.......

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom