Beatbox

Zapoznaenost so BeAtBoX kul.

• Вкупно гласачи
    122

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
15.046
Поени од реакции
5.689
Да бе треба да имаш за да бидеш како Разел т.е. тоа што пробува да биде кртчено. И не се секирај многу работи ќе слушнеш и видиш за прв пат:wink:
Па човекот учи додека е жив, мада што и баш не верувам во маната на гласните жици, ако веќе може да се нарече мана:)

Точкест

I'm Awesome
Член од
25 јануари 2007
Мислења
7.641
Поени од реакции
458
Па човекот учи додека е жив, мада што и баш не верувам во маната на гласните жици, ако веќе може да се нарече мана:)
За Разел ти кажувам имам гледано еден документарец општо за хип хопот:)

Иначе крт малиов ќе те стаи у лев крив зуб баче

[media]http://youtube.com/watch?v=0zjFwJIIu8g&feature=related[/media]

Кртот

Лоботомичар
Член од
19 април 2007
Мислења
653
Поени од реакции
23
Види ти кртот а.к.а. тепачиштето бит бокс..:pos::pos: не ми се свиѓа тиња е. Најдов еден клип прилично интересен
најинтересно е тоа што е премногу фејќерски....крту фејќериште едно страмно е ова страмно...овој квалитетно снимен бит бокс не е твој.
Иначе за квалитетен бит бокс треба да имаш некое пореметување со гласните жици како Разел на пример:)

И плус не ми се свиѓа што немаш нешто твое се е веќе слушнато веќе 1000000000000000 пати
Позади секој добар коњ се дига прашина!

Кртот

Лоботомичар
Член од
19 април 2007
Мислења
653
Поени од реакции
23
За Разел ти кажувам имам гледано еден документарец општо за хип хопот:)

Иначе крт малиов ќе те стаи у лев крив зуб баче

http://youtube.com/watch?v=0zjFwJIIu8g&feature=related
Доказ повеќе дека сами себе се буткаме и си се плукаме. Сами си оцрнуваме образ па друг ни е крив! Никој не рече дека сум профи и дека сум НАЈБОЉЕ ама ај некоја твоја теорија! Плус да не ти бев занимљив немаше да чачкаш! Ајде биди ми бацен и помири се со фактот дека и Македонија има квалитетни Beatbox-eri . А ако толку си уверен дека сум нула,бачко ела пробај ме бре...До тогаш...ЗАЧЕПИ!:pusk:

Kocka

Manchild
Член од
1 август 2006
Мислења
3.531
Поени од реакции
2.752
dobar si postuvam toa so se trudis samo napred........

Кртот

Лоботомичар
Член од
19 април 2007
Мислења
653
Поени од реакции
23
Знаете што? Преку кур! Од се преку кур! Бришете темава! Немам намера да се занимавам со X луѓе што сум премногу добар за нив па им смета да сум во нивна придружба! Ајде поздрав и кој ме мрази на ова доле копилево да му се качи!!

proxx

The Hardcore!
Член од
1 март 2007
Мислења
226
Поени од реакции
4
Незнам зашто го напаѓате чоекот... Никој не се родил учен бе... Ау да заборавив: точкест одма коа го извадиле од стомак бил учен момак ... Ај Поздрав!

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
15.046
Поени од реакции
5.689
Секој треба да добие шанса да се докаже бидејќи секој ја заслужува..Епа сега до самиот зависи како ќе ја искористи шансата, дали ќе се покаже или не..Ама на секој му идат неговите 5минути неизбежно е тоа...

Точкест

I'm Awesome
Член од
25 јануари 2007
Мислења
7.641
Поени од реакции
458
Знаете што? Преку кур! Од се преку кур! Бришете темава! Немам намера да се занимавам со X луѓе што сум премногу добар за нив па им смета да сум во нивна придружба! Ајде поздрав и кој ме мрази на ова доле копилево да му се качи!!
Ти бе нели ќе се самоубиваше?

DonJas

Married and Happy
Член од
22 јуни 2008
Мислења
2.651
Поени од реакции
586
BEATBOX - уметност или глупирање?

шо мислите за беатбоксот?

се шо ви лежи на душа пишете овде