SV-Strange
Sorcerer Supreme
Сега не ви ги бришам коментарите,нека се прочита вашата култура,али ова е последна опомена
mRnO, се гледа ова што ми е со големи букви дека е (индиректна) реплика на овој член што мене ме реплицира ...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Сега не ви ги бришам коментарите,нека се прочита вашата култура,али ова е последна опомена
BIZZY^ dali mislish za veleshanecot Jordan sho go vikat sho beshe vojska vo Bt? :salut:
Peace
pozz
Алооо, слушнете ги Жиле и Бул па да дискутираме после за македонскиве beatbox-ери ... а за Кртот: јас се разбирам во beatbox и немој да се правиш некој генијалец важи? Ова што е: WHAT GOES UP, MUST COME DOWN да не е случајно од roxorloops [ова ќе го погледнете на линкот подоле]? ... можеш да продаваш приказни на некој што незнае за тоа ... инаку за сите што кажаа дека Rahzel e најдобар, еве ви нешто спротивно - Roxorloops teach Rahzel in echo beatbox learn from the king ... http://youtube.com/watch?v=9R-5VnZkoY4 ... поздрав

Keyskeenow...super brat ali toa ne te pravi opasen tip shto na youtube si go nashol Roxorloops....nego Krtot pobara mislenje za beatbox...kako sho prochitav i ne go stavam vo oddelna kultura nego vo Hip-Hop Kulturata...kako i da e Roxorloops nemozish da gi sporedish so Rahzel zasho tipot e beatboxer dooooolgo vreme i e dosta cenet.Btw....Zile i Bul se makedonci i treba da se ceni trudot na site ne samo da se seri po nashite....
Peace
Како прво - не сум опасен, а како второ - не ГИ споредувам Roxorloops co Rahzel, туку реков дека Roxorloops e подобар од Rahzel со оглед на тоа кој на кого учи!? Како трето, јас не СЕРАМ по нашите, едноставно не ми се допаѓа Beatbox-от на Кртот, тоа за тебе СЕРЕЊЕ е? Поздрав
" имаш страшен проблем со твојата самодоверба (и не прифаќаш негативни критики) а да не зборуваме за правописот :nesvest:ABE STO KUR SITE MU JADETE GOMNA NA KRTOT BE ??? GLEATE DEKA DECKOTO SE TRUDI DA NAPRAI NESTO SERKOVCI EDNI , AKO ZNAETE DA PRAITE BOLJE BEATBOX OD NEGO - NAPRAJTE PA DA CHUEME , A NE JADETE GOMNA DA VI EBAM SEALJCITE AJ MRSH SITE!!!

не ми се свиѓа тиња е. Најдов еден клип прилично интересен
Да бе треба да имаш за да бидеш како Разел т.е. тоа што пробува да биде кртчено. И не се секирај многу работи ќе слушнеш и видиш за прв пат:wink:Точкест, ова прв пат го слушам од тебе, за да маваш BeatBox требало да има пореметување на гласните жици..Нема врска..