Beatbox

Zapoznaenost so BeAtBoX kul.

• Вкупно гласачи
    122

SV-Strange

Sorcerer Supreme
Член од
27 август 2007
Мислења
3.604
Поени од реакции
367
Сега не ви ги бришам коментарите,нека се прочита вашата култура,али ова е последна опомена
mRnO, се гледа ова што ми е со големи букви дека е (индиректна) реплика на овој член што мене ме реплицира ...

Wannabemceez

Welcome to my WORLD!
Член од
17 јули 2007
Мислења
909
Поени од реакции
20
Da vo Vulkan.... :D
Mn dobro stoev so tipot duri beshe Bt i stvarno e nenormalen za beatbox...

Peace

Кртот

Лоботомичар
Член од
19 април 2007
Мислења
653
Поени од реакции
23
Алооо, слушнете ги Жиле и Бул па да дискутираме после за македонскиве beatbox-ери ... а за Кртот: јас се разбирам во beatbox и немој да се правиш некој генијалец важи? Ова што е: WHAT GOES UP, MUST COME DOWN да не е случајно од roxorloops [ова ќе го погледнете на линкот подоле]? ... можеш да продаваш приказни на некој што незнае за тоа ... инаку за сите што кажаа дека Rahzel e најдобар, еве ви нешто спротивно - Roxorloops teach Rahzel in echo beatbox learn from the king ... http://youtube.com/watch?v=9R-5VnZkoY4 ... поздрав
Клипот што го претставуваш е стра 2 години! А баш ќе ми биде задоволство да најдам некој за BBB и да бидам поразен ќе ми биде задоволство што BB е застапен кај нас! ;)

Кртот

Лоботомичар
Член од
19 април 2007
Мислења
653
Поени од реакции
23
!

Keyskeenow...super brat ali toa ne te pravi opasen tip shto na youtube si go nashol Roxorloops....nego Krtot pobara mislenje za beatbox...kako sho prochitav i ne go stavam vo oddelna kultura nego vo Hip-Hop Kulturata...kako i da e Roxorloops nemozish da gi sporedish so Rahzel zasho tipot e beatboxer dooooolgo vreme i e dosta cenet.Btw....Zile i Bul se makedonci i treba da se ceni trudot na site ne samo da se seri po nashite....

Peace
Дефинитивно те поќитувам за ова мислење!! Никаде не напоменав дека сум најдобар! Никаде не кажав дека сум најдобар и нигде нема за тоа доказ! Сосема едноставно кажано! А тоа што самите се плукаме еден ден ќе се одрази на нас! Можеби и затоа сме на тоа ниво! А ти благодарам што ме сваќаш и што за разлика од други знаеш што барам во темава! А другите можат да стојат на ставот дека се што е наше е срање,па да видам на кое ниво самите се ставаме а на кое заслужуваме да сме! Поздрав до тебе и со задоволство очекувам да дојдеш на настап на 28 во CASTRO па се надевам ќе бидеш задоволен од мојата изведба! Поздрав и се најдобро!

Кртот

Лоботомичар
Член од
19 април 2007
Мислења
653
Поени од реакции
23
!

Како прво - не сум опасен, а како второ - не ГИ споредувам Roxorloops co Rahzel, туку реков дека Roxorloops e подобар од Rahzel со оглед на тоа кој на кого учи!? Како трето, јас не СЕРАМ по нашите, едноставно не ми се допаѓа Beatbox-от на Кртот, тоа за тебе СЕРЕЊЕ е? Поздрав
Никој не побара твое мислење за мене! НИКОЈ! Беше побарано од моја страна да ме чујат и беше снимена аматерска снимка од моја страна! За условите не ти објаснувам затоа што не сум должен! Во ред е да дадеш мислење за мене а не и да судиш а ниту пак СПОРЕДУВАШ! Ако сакаш да ме чуеш или пак судиш на кое ниво сум еве ти ДИРЕКТНА покана пред цел форум да дојдеш на 28 фев. во клубот КАСТРО па тогап имап дозвола да судиш!

Член од
12 февруари 2008
Мислења
1
Поени од реакции
0
ABE STO KUR SITE MU JADETE GOMNA NA KRTOT BE ??? GLEATE DEKA DECKOTO SE TRUDI DA NAPRAI NESTO SERKOVCI EDNI , AKO ZNAETE DA PRAITE BOLJE BEATBOX OD NEGO - NAPRAJTE PA DA CHUEME , A NE JADETE GOMNA DA VI EBAM SEALJCITE AJ MRSH SITE!!!

SV-Strange

Sorcerer Supreme
Член од
27 август 2007
Мислења
3.604
Поени од реакции
367
Вака дете, ова е демократија и секој може да си каже што сака, а ти изгледа не си доволно созреан па реплицираш на негативните критики што ти ги имам/е дадено, жално ... голема чест е ова за у Кастро што ме покануваш, и тоа пред цел форум ... убав помин на 28ми, и стави некои снимки, па да те пофалиме

Поздрав!

п.с. За малку немаше да ти кажам ... чувај ми место за у Кастро, може ќе дојдам (а може и не)

*OSS*

Commentless.
Член од
13 мај 2007
Мислења
818
Поени од реакции
43
Господине Крт ова ти е типичен случај "Ве молам ПОФАЉЕТЕ го моето дело (ма колку и да е патетично!):pipi:" имаш страшен проблем со твојата самодоверба (и не прифаќаш негативни критики) а да не зборуваме за правописот :nesvest:
да скратам...
Get A LIFE!

Serpico

Сковинистратор / I'm Batman
Член од
25 јануари 2007
Мислења
11.166
Поени од реакции
691
ABE STO KUR SITE MU JADETE GOMNA NA KRTOT BE ??? GLEATE DEKA DECKOTO SE TRUDI DA NAPRAI NESTO SERKOVCI EDNI , AKO ZNAETE DA PRAITE BOLJE BEATBOX OD NEGO - NAPRAJTE PA DA CHUEME , A NE JADETE GOMNA DA VI EBAM SEALJCITE AJ MRSH SITE!!!
Ѓоц, Гјоц, како било.... Смири живац сине. Не е убаво да пцуеш. Наредниот пат ќе морам да те бришам, а ако продолжиш со пцуење и еден педагошки бан бит бокс да снимам и да се такмичам со тебе :)

Боби
КртБитБоксФенКлаб :)

Точкест

I'm Awesome
Член од
25 јануари 2007
Мислења
7.641
Поени од реакции
458
Види ти кртот а.к.а. тепачиштето бит бокс..:pos::pos: не ми се свиѓа тиња е. Најдов еден клип прилично интересен
[media]http://www.youtube.com/watch?v=_duvIHuYTT4[/media]
најинтересно е тоа што е премногу фејќерски....крту фејќериште едно страмно е ова страмно...овој квалитетно снимен бит бокс не е твој.
Иначе за квалитетен бит бокс треба да имаш некое пореметување со гласните жици како Разел на пример:)

И плус не ми се свиѓа што немаш нешто твое се е веќе слушнато веќе 1000000000000000 пати

kpbKENGUR

Devil's Advocate
Член од
25 јануари 2007
Мислења
5.132
Поени од реакции
201
ја одамна реков дека не го бива -)) ептен е тиња. ама го разбирам до негде.. дечишта де, се фураат. период им е, ќе помине ко настинка -))

Vartolu

makoto 誠 chu 忠義
Член од
29 декември 2007
Мислења
15.380
Поени од реакции
6.084
Точкест, ова прв пат го слушам од тебе, за да маваш BeatBox требало да има пореметување на гласните жици..Нема врска..

Точкест

I'm Awesome
Член од
25 јануари 2007
Мислења
7.641
Поени од реакции
458
Точкест, ова прв пат го слушам од тебе, за да маваш BeatBox требало да има пореметување на гласните жици..Нема врска..
Да бе треба да имаш за да бидеш како Разел т.е. тоа што пробува да биде кртчено. И не се секирај многу работи ќе слушнеш и видиш за прв пат:wink:

Kajgana Shop

На врв Bottom