ja te poddrzavam non stop:helou:KrToT напиша:Луѓе дај те аман дај те некој шо се разбира у битбокс да ме подржи:helou:
А т9и шо напраи??Beatbox winer in slovenia 2007 contest is Eklipse! Алал да му е!!
Абе,јас не ни отидов! Толку имав можност да соберам некој денар! А иначе еве ти ветувам дека ќе има нов клип од мене и тоа многу по квалитетен и многу по ДОБАР па тогаш ќе дозволам оценување!! Иначе и јас сам се срамам од тој клип! Си го заборавив пасс. на јутуб и неможам ни да го тргнам:pos2:БритБокс култура ??? од се нешто култура праите брееееј. Да не се лажеме нема такво нешо ко бридбокс култура
За бритбоксот....интересна работа, едно време се воодушевував на Rahzel, сеа неследам нишо, не ме интересира толку
п.с. Кртот...ти треба вежбање....Од она што можев да го видам на клипот....стварно треба да се потрудиш поеке. Не го сваќај ова како повод за кавга, напрај уше еден клип коа ке бидеш наспан и неуморен и се тоа и стај го пак.....можеби ке се премислам
Како прво - не сум опасен, а како второ - не ГИ споредувам Roxorloops co Rahzel, туку реков дека Roxorloops e подобар од Rahzel со оглед на тоа кој на кого учи!? Како трето, јас не СЕРАМ по нашите, едноставно не ми се допаѓа Beatbox-от на Кртот, тоа за тебе СЕРЕЊЕ е? ПоздравKeyskeenow...super brat ali toa ne te pravi opasen tip shto na youtube si go nashol Roxorloops....nego Krtot pobara mislenje za beatbox...kako sho prochitav i ne go stavam vo oddelna kultura nego vo Hip-Hop Kulturata...kako i da e Roxorloops nemozish da gi sporedish so Rahzel zasho tipot e beatboxer dooooolgo vreme i e dosta cenet.Btw....Zile i Bul se makedonci i treba da se ceni trudot na site ne samo da se seri po nashite....
Peace