Battlefield 3

• Креатор на темата Креатор на темата Џои
  • Време на започнување Време на започнување
Јас ја земав за Xbox 360,подобра е од Call of Duty MW3,ја пробав и Online одлична е.

Новото DLC е факинг AWESOME!!!
Да али она air superiority малце им е зезнато, на 64 слот сервер чекаш ред за авион. Никако да го уконтам летањево, со маус или со тастатура леташ?

Да али она air superiority малце им е зезнато, на 64 слот сервер чекаш ред за авион. Никако да го уконтам летањево, со маус или со тастатура леташ?
Абе... со што и да летам дрво сум :pos:Со маус летам btw.

Иначе за авионите, да. Ко што приметив има само 24 авиони во игра (по 12 за секој тим), и ако играш на сервер со повеќе слотови од авиони - ќе чекаш за авион :unsure:

Јас како што знам 16v16 се авионите и секогаш се ставам на сервер со лимит од 32 луѓе и немам проблем да фатам авион. Според мене идиотски се серверите со над 32 играчи што играат air superiority, никаква логика.

Инаку јас сум прилично добар со авион, all-round играч сум :icon_lol: (jet + heli), и мој совет е со тастатура да летате и доколку сте во борба со авиони само тоа да користите, додека ако треба да тепате хеликоптери/тенкови или убивате луѓе, со маус.

Setup
1. Maintenance
2. ECM Jammer
3. Heat seekers (ова ми е за нубови, но стварно нема логика Rocket pods да се користи на air superiority)

Ако има некоја промоција на некој сајт за БФ3 премиум верзијата на играта, ве молам пост-нете тука, се зезнав што не ја земав тогаш од оригин кога беше промоцијата и ми се плаче сега, цените сегде се превисоки.

Јас ја земав за Xbox 360,подобра е од Call of Duty MW3,ја пробав и Online одлична е.
Каде каде е подобра од мw3, по лоша код не постои.
--- надополнето: 14 март 2013 во 20:45 ---
Ако има некоја промоција на некој сајт за БФ3 премиум верзијата на играта, ве молам пост-нете тука, се зезнав што не ја земав тогаш од оригин кога беше промоцијата и ми се плаче сега, цените сегде се превисоки.
Штета што не е на стеам , и јас би ја земал таа премиум верзијата. Сеа знам дека ке ме прашате зашто мора да е баш на стеам али едноставно сакам сите игри таму да ми се и тоа е тоа.

http://store.origin.com/store/eaemea/en_IE/html/pbPage.battlefield3_IE_LE/

BF 3 - 9.99 €
BF 3 Premium - 24.99 €
BF 3 Premium Edition - 29.99 €

Вреди да се земи само BF3 без dlc пошто некако не ми се даваат 25-30е?

што бидна со ова работи или ?
Не дека не вреди, али dlc-ата имаат толку нови (и добри) работи што греота е да не ги пробаш :)

Вреди да се земи само BF3 без dlc пошто некако не ми се даваат 25-30е?
што бидна со ова работи или ?
Најдобро почекај си за battlefield 4 како што јас чекам, па купи си ја, инаку со приватниот сервер ништо не се знае но според мене најверојатно ќе изглезе тогаш кога ќе излезе battlefield 4.

На лето се планира BF4 бета, најверојатно октомври или ноеври ќе излезе фул верзија. Така да на BF3 ке падне цената, а сигурен сум уште мн долго ќе се игра, гледам и BFBC2 сеуште им се пуни серверите. Јас имам два профила на battlelog, едната верзија ми е premium limited edition и тоа ја начекав за 25е со сите експанзии, мислам дека ја земав како halloween попуст.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom