Battlefield 3

Член од
14 септември 2012
Мислења
94
Поени од реакции
12
Јас ја земав за Xbox 360,подобра е од Call of Duty MW3,ја пробав и Online одлична е.

Пропалица

Мртов/а
Член од
25 јуни 2011
Мислења
2.866
Поени од реакции
1.406
Спремни ли сте за играње онлајн бесплатно?:drk::vozbud:

Woofer

I'm a very neat monster.
Член од
21 април 2010
Мислења
854
Поени од реакции
325
Новото DLC е факинг AWESOME!!!
Да али она air superiority малце им е зезнато, на 64 слот сервер чекаш ред за авион. Никако да го уконтам летањево, со маус или со тастатура леташ?

old_School_mk

Програмер, гејмер, psy-trance уживател
Член од
11 август 2009
Мислења
6.160
Поени од реакции
5.938
Да али она air superiority малце им е зезнато, на 64 слот сервер чекаш ред за авион. Никако да го уконтам летањево, со маус или со тастатура леташ?
Абе... со што и да летам дрво сум :pos:Со маус летам btw.

Иначе за авионите, да. Ко што приметив има само 24 авиони во игра (по 12 за секој тим), и ако играш на сервер со повеќе слотови од авиони - ќе чекаш за авион :unsure:

OMGWTFBBQ

Bone for Tuna
Член од
3 февруари 2007
Мислења
8.802
Поени од реакции
4.420
Јас како што знам 16v16 се авионите и секогаш се ставам на сервер со лимит од 32 луѓе и немам проблем да фатам авион. Според мене идиотски се серверите со над 32 играчи што играат air superiority, никаква логика.

Инаку јас сум прилично добар со авион, all-round играч сум :icon_lol: (jet + heli), и мој совет е со тастатура да летате и доколку сте во борба со авиони само тоа да користите, додека ако треба да тепате хеликоптери/тенкови или убивате луѓе, со маус.

Setup
1. Maintenance
2. ECM Jammer
3. Heat seekers (ова ми е за нубови, но стварно нема логика Rocket pods да се користи на air superiority)

TheTimi

Veni Vidi Vici
Член од
11 јануари 2010
Мислења
768
Поени од реакции
37
Ако има некоја промоција на некој сајт за БФ3 премиум верзијата на играта, ве молам пост-нете тука, се зезнав што не ја земав тогаш од оригин кога беше промоцијата и ми се плаче сега, цените сегде се превисоки.

Член од
9 мај 2011
Мислења
278
Поени од реакции
65
Јас ја земав за Xbox 360,подобра е од Call of Duty MW3,ја пробав и Online одлична е.
Каде каде е подобра од мw3, по лоша код не постои.
--- надополнето: 14 март 2013 во 20:45 ---
Ако има некоја промоција на некој сајт за БФ3 премиум верзијата на играта, ве молам пост-нете тука, се зезнав што не ја земав тогаш од оригин кога беше промоцијата и ми се плаче сега, цените сегде се превисоки.
Штета што не е на стеам , и јас би ја земал таа премиум верзијата. Сеа знам дека ке ме прашате зашто мора да е баш на стеам али едноставно сакам сите игри таму да ми се и тоа е тоа.

OMGWTFBBQ

Bone for Tuna
Член од
3 февруари 2007
Мислења
8.802
Поени од реакции
4.420
http://store.origin.com/store/eaemea/en_IE/html/pbPage.battlefield3_IE_LE/

BF 3 - 9.99 €
BF 3 Premium - 24.99 €
BF 3 Premium Edition - 29.99 €

old_School_mk

Програмер, гејмер, psy-trance уживател
Член од
11 август 2009
Мислења
6.160
Поени од реакции
5.938
Вреди да се земи само BF3 без dlc пошто некако не ми се даваат 25-30е?

што бидна со ова работи или ?
Не дека не вреди, али dlc-ата имаат толку нови (и добри) работи што греота е да не ги пробаш :)

Пропалица

Мртов/а
Член од
25 јуни 2011
Мислења
2.866
Поени од реакции
1.406
Вреди да се земи само BF3 без dlc пошто некако не ми се даваат 25-30е?
што бидна со ова работи или ?
Најдобро почекај си за battlefield 4 како што јас чекам, па купи си ја, инаку со приватниот сервер ништо не се знае но според мене најверојатно ќе изглезе тогаш кога ќе излезе battlefield 4.

Rodeo

Thrillseaker
Член од
15 април 2007
Мислења
243
Поени од реакции
36
На лето се планира BF4 бета, најверојатно октомври или ноеври ќе излезе фул верзија. Така да на BF3 ке падне цената, а сигурен сум уште мн долго ќе се игра, гледам и BFBC2 сеуште им се пуни серверите. Јас имам два профила на battlelog, едната верзија ми е premium limited edition и тоа ја начекав за 25е со сите експанзии, мислам дека ја земав како halloween попуст.

Kajgana Shop

На врв Bottom