Ryan Giggs
tearing you apart since 1991
- Член од
- 27 мај 2009
- Мислења
- 12.009
- Поени од реакции
- 22.240
- Локација
- Скопје - Македонија
- Веб-сајт
- www.youtube.com
добро а како известуваат преку mail зашто нема инбокс на тоа нивниот сајт :S
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Мора да ја имаш оригиналната.za da ja igram multyplayer mora da ja iam kupeno oficijalnata batelfild 3 ili moze i bez toa?
--- надополнето: 5 ноември 2012 во 00:43 ---
Za da ja igram multyplayer battlefield 3 mora da ja iam kupeno ili nemora?
За следната Battlefield ќе знам да си чекам.... со мојата верзија limited edition за 50 евра добиваш:
а со ова premiumov сега за истите пари(уствари изглеа и поефтино е , 50 долари) имаш:
- обичната bf3
- back to karkand
Не сум најсигурен баш за овие работи ама ако некој е посигурен нека ме корегира
- обичната bf3
- back to karkand
- close quarters
- armored kill
- aftermath
![]()
Јасно тоа ама некако преголем пад ми изгледа али чим е 60 евра ај разбирам до некаде.Де бе, толку не научи до сега дека на сите производи по одреден период после лансирање им паѓа цената?
Btw, BF3 Premium Edition (значи оригиналот + експанзиите) е 60 евра на Origin.
Kалма рагаци, чекајте Божиќ да дојде и остали празници тој период, би требало на неколку дена дупло поефтина да е, сеа за блек фрајдеј беше 20 и нешто евра или 30, не ми текнува, немав пари иначе ќе се премиумосав и ја, а и доста телекабелов ме ебе деновиве, лаг невиден иам скоро и да не ја играм. Наредна прилика не би требало да пропуштам.Јасно тоа ама некако преголем пад ми изгледа али чим е 60 евра ај разбирам до некаде.
Иначе, тоа се тие цени. Море море...