Ryan Giggs
tearing you apart since 1991
- Член од
- 27 мај 2009
- Мислења
- 11.707
- Поени од реакции
- 21.219
добро а како известуваат преку mail зашто нема инбокс на тоа нивниот сајт :S
Мора да ја имаш оригиналната.za da ja igram multyplayer mora da ja iam kupeno oficijalnata batelfild 3 ili moze i bez toa?
--- надополнето: 5 ноември 2012 во 00:43 ---
Za da ja igram multyplayer battlefield 3 mora da ja iam kupeno ili nemora?
Де бе, толку не научи до сега дека на сите производи по одреден период после лансирање им паѓа цената?За следната Battlefield ќе знам да си чекам.... со мојата верзија limited edition за 50 евра добиваш:
а со ова premiumov сега за истите пари(уствари изглеа и поефтино е , 50 долари) имаш:
- обичната bf3
- back to karkand
Не сум најсигурен баш за овие работи ама ако некој е посигурен нека ме корегира
- обичната bf3
- back to karkand
- close quarters
- armored kill
- aftermath
Јасно тоа ама некако преголем пад ми изгледа али чим е 60 евра ај разбирам до некаде.Де бе, толку не научи до сега дека на сите производи по одреден период после лансирање им паѓа цената?
Btw, BF3 Premium Edition (значи оригиналот + експанзиите) е 60 евра на Origin.
Kалма рагаци, чекајте Божиќ да дојде и остали празници тој период, би требало на неколку дена дупло поефтина да е, сеа за блек фрајдеј беше 20 и нешто евра или 30, не ми текнува, немав пари иначе ќе се премиумосав и ја, а и доста телекабелов ме ебе деновиве, лаг невиден иам скоро и да не ја играм. Наредна прилика не би требало да пропуштам.Јасно тоа ама некако преголем пад ми изгледа али чим е 60 евра ај разбирам до некаде.
Иначе, тоа се тие цени. Море море...