Battlefield 3

• Креатор на темата Креатор на темата Џои
  • Време на започнување Време на започнување
^ За sapphireselectclub прашуваш? Известувањата стигаат на e-mail ( на тој e-mail со кој што си се регистрирал ).

za da ja igram multyplayer mora da ja iam kupeno oficijalnata batelfild 3 ili moze i bez toa?
--- надополнето: 5 ноември 2012 во 00:43 ---
Za da ja igram multyplayer battlefield 3 mora da ja iam kupeno ili nemora?

za da ja igram multyplayer mora da ja iam kupeno oficijalnata batelfild 3 ili moze i bez toa?
--- надополнето: 5 ноември 2012 во 00:43 ---
Za da ja igram multyplayer battlefield 3 mora da ja iam kupeno ili nemora?
Мора да ја имаш оригиналната.

За следната Battlefield ќе знам да си чекам.... со мојата верзија limited edition за 50 евра добиваш:
  • обичната bf3
  • back to karkand
а со ова premiumov сега за истите пари(уствари изглеа и поефтино е , 50 долари) имаш:
  • обичната bf3
  • back to karkand
  • close quarters
  • armored kill
  • aftermath
Не сум најсигурен баш за овие работи ама ако некој е посигурен нека ме корегира :)

За следната Battlefield ќе знам да си чекам.... со мојата верзија limited edition за 50 евра добиваш:
  • обичната bf3
  • back to karkand
а со ова premiumov сега за истите пари(уствари изглеа и поефтино е , 50 долари) имаш:

• обичната bf3
  • back to karkand
  • close quarters
  • armored kill
  • aftermath
Не сум најсигурен баш за овие работи ама ако некој е посигурен нека ме корегира :)

Де бе, толку не научи до сега дека на сите производи по одреден период после лансирање им паѓа цената?

Btw, BF3 Premium Edition (значи оригиналот + експанзиите) е 60 евра на Origin.

Де бе, толку не научи до сега дека на сите производи по одреден период после лансирање им паѓа цената?

Btw, BF3 Premium Edition (значи оригиналот + експанзиите) е 60 евра на Origin.
Јасно тоа ама некако преголем пад ми изгледа али чим е 60 евра ај разбирам до некаде.
Иначе, тоа се тие цени. Море море...

xqnPj.jpg

VxM6A.jpg

lvjmG.jpg

Premium != Premium Edition

Првиот пакет не ја содржи BF3 туку само експанзиите. Втората ја содржи и затоа е 10 евра/долари поскапа.

Јасно тоа ама некако преголем пад ми изгледа али чим е 60 евра ај разбирам до некаде.
Иначе, тоа се тие цени. Море море...
Kалма рагаци, чекајте Божиќ да дојде и остали празници тој период, би требало на неколку дена дупло поефтина да е, сеа за блек фрајдеј беше 20 и нешто евра или 30, не ми текнува, немав пари иначе ќе се премиумосав и ја, а и доста телекабелов ме ебе деновиве, лаг невиден иам скоро и да не ја играм. Наредна прилика не би требало да пропуштам.

Ја инстелирам и при ектрактирањето на фајловите (стигна до 39 а има 58) и ми вика дека имало некој проблем и ми вика да го прекинам инсталирањето

UntitledVhkyN.jpg

По втор пат ја инстелирам и ми се појавува ова при крај, чаре?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom