Да али она air superiority малце им е зезнато, на 64 слот сервер чекаш ред за авион. Никако да го уконтам летањево, со маус или со тастатура леташ?Новото DLC е факинг AWESOME!!!
Абе... со што и да летам дрво сумДа али она air superiority малце им е зезнато, на 64 слот сервер чекаш ред за авион. Никако да го уконтам летањево, со маус или со тастатура леташ?
Каде каде е подобра од мw3, по лоша код не постои.Јас ја земав за Xbox 360,подобра е од Call of Duty MW3,ја пробав и Online одлична е.
Штета што не е на стеам , и јас би ја земал таа премиум верзијата. Сеа знам дека ке ме прашате зашто мора да е баш на стеам али едноставно сакам сите игри таму да ми се и тоа е тоа.Ако има некоја промоција на некој сајт за БФ3 премиум верзијата на играта, ве молам пост-нете тука, се зезнав што не ја земав тогаш од оригин кога беше промоцијата и ми се плаче сега, цените сегде се превисоки.
http://store.origin.com/store/eaemea/en_IE/html/pbPage.battlefield3_IE_LE/Ако има некоја промоција на некој сајт за БФ3 премиум верзијата на играта, ве молам пост-нете тука, се зезнав што не ја земав тогаш од оригин кога беше промоцијата и ми се плаче сега, цените сегде се превисоки.
што бидна со ова работи или ?Спремни ли сте за играње онлајн бесплатно?![]()
Не дека не вреди, али dlc-ата имаат толку нови (и добри) работи што греота е да не ги пробашВреди да се земи само BF3 без dlc пошто некако не ми се даваат 25-30е?
што бидна со ова работи или ?
Најдобро почекај си за battlefield 4 како што јас чекам, па купи си ја, инаку со приватниот сервер ништо не се знае но според мене најверојатно ќе изглезе тогаш кога ќе излезе battlefield 4.Вреди да се земи само BF3 без dlc пошто некако не ми се даваат 25-30е?
што бидна со ова работи или ?