Battlefield 3

• Креатор на темата Креатор на темата Џои
  • Време на започнување Време на започнување
Сето што е покажано до сега е на PC верзијата за конзолите највероватно до Е3 нема да ја видиме. Кажаа дека PC верзијата ќе биде lead platform за оваа игра.

Сето што е покажано до сега е на PC верзијата за конзолите највероватно до Е3 нема да ја видиме. Кажаа дека PC верзијата ќе биде lead platform за оваа игра.

Па да ти кажам и драго ми е што е така :) Конечно некој девелопер реши малце да го освежи PC гејмингот. Ама сигурен сум дека и за конзоли ќе ја направат одлично, секако со одредени отстапки во графиката.

Па да ти кажам и драго ми е што е така :) Конечно некој девелопер реши малце да го освежи PC гејмингот. Ама сигурен сум дека и за конзоли ќе ја направат одлично, секако со одредени отстапки во графиката.

Ќе има разлика и во мултиплеерот на пц ќе има до 32 на мапа, а на конзолите до 16. Образложение дека конзолите неможеле да подржат такво нешто за оваа игра. Дали премногу се фалат или не ќе видиме. Едно е сигурно ако оваа игра е стварно хит, Мајкрософт ќе замеша раце и ќе земе што повеќе екслузивности од играва. САМО ако е стварно добра, доколку земе Сони нешто тоа е бидејќи Мајкрософт не е заинтересиран и ќе биде просечна игра.

Барем досега се било така со фпс игрите :)

17 Април, добро запамтете го датумот. Тогаш ќе дадат 20 минутно видео од сингл плеер кампањата. :vozbud:

17 Април, добро запамтете го датумот. Тогаш ќе дадат 20 минутно видео од сингл плеер кампањата. :vozbud:
12 минутно ќе биде.
А и мислам дека првичната информација беше дека за ПЦ ќе има подршка за 64 играчи, можеби смениле. А за конзоли според мене ќе има 32 или поверојатно како досегашните БФ игри на конзоли, 24 играчи. Ова го кажувам како мое мислење, а можеби си прочитал ти поточна информација.

12 минутно ќе биде.
А и мислам дека првичната информација беше дека за ПЦ ќе има подршка за 64 играчи, можеби смениле. А за конзоли според мене ќе има 32 или поверојатно како досегашните БФ игри на конзоли, 24 играчи. Ова го кажувам како мое мислење, а можеби си прочитал ти поточна информација.

Можно е и така да беше. Ништо чудно само знам дека разликата беше огромна.

^ Исто ќе биде на двете конзоли, само ме нервира ако и на оваа игра (што е веројатно) DICE под влијание на ЕА направат порт за ПС3 од Xbox. Ако е така, a ќе биде, ќе мора да ја зимам за ПЦ нема да се зезнам како со Crysis2.

--- надополнето ---

wohooo не им се плашат на Activision:
http://www.gamespot.com/news/6306929.html?tag=latestheadlines;title;2

^ Исто ќе биде на двете конзоли, само ме нервира ако и на оваа игра (што е веројатно) DICE под влијание на ЕА направат порт за ПС3 од Xbox. Ако е така, a ќе биде, ќе мора да ја зимам за ПЦ нема да се зезнам како со Crysis2.

--- надополнето ---

wohooo не им се плашат на Activision:
http://www.gamespot.com/news/6306929.html?tag=latestheadlines;title;2

Па што има да им се плашат :)

:vozbud: :vozbud:

Не избрзувајте сеуште не сме виделе ништо од Moder Warfare 3

Не избрзувајте сеуште не сме виделе ништо од Moder Warfare 3
Што има да се види. Ќе биде избрзана, незавршена игра која ќе излезе на 9 или 12 ноември. Се надевам дека EA ќе ја одложат оваа ако имаат потреба, а не да постапуваат како Activison.

кај модерн варфар игрите ме нервира тоа што ги прават се повеке и повеке со кратка приказна и сето тоа поради брзањето -.- или прави добра игра или воопшто не ја ни почнувај..а од батлфилд очекувам мног па ке видиме што и како ке излезе

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom