Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Сето што е покажано до сега е на PC верзијата за конзолите највероватно до Е3 нема да ја видиме. Кажаа дека PC верзијата ќе биде lead platform за оваа игра.
Па да ти кажам и драго ми е што е такаКонечно некој девелопер реши малце да го освежи PC гејмингот. Ама сигурен сум дека и за конзоли ќе ја направат одлично, секако со одредени отстапки во графиката.
12 минутно ќе биде.17 Април, добро запамтете го датумот. Тогаш ќе дадат 20 минутно видео од сингл плеер кампањата.![]()
12 минутно ќе биде.
А и мислам дека првичната информација беше дека за ПЦ ќе има подршка за 64 играчи, можеби смениле. А за конзоли според мене ќе има 32 или поверојатно како досегашните БФ игри на конзоли, 24 играчи. Ова го кажувам како мое мислење, а можеби си прочитал ти поточна информација.
64 igraci ke ima na PC a 32 ili 24 na consoli oficijalno![]()
^ Исто ќе биде на двете конзоли, само ме нервира ако и на оваа игра (што е веројатно) DICE под влијание на ЕА направат порт за ПС3 од Xbox. Ако е така, a ќе биде, ќе мора да ја зимам за ПЦ нема да се зезнам како со Crysis2.
--- надополнето ---
wohooo не им се плашат на Activision:
http://www.gamespot.com/news/6306929.html?tag=latestheadlines;title;2
Што има да се види. Ќе биде избрзана, незавршена игра која ќе излезе на 9 или 12 ноември. Се надевам дека EA ќе ја одложат оваа ако имаат потреба, а не да постапуваат како Activison.Не избрзувајте сеуште не сме виделе ништо од Moder Warfare 3