Battlefield 3

• Креатор на темата Креатор на темата Џои
  • Време на започнување Време на започнување
http://www.gamespot.com/events/gdc2011/video.html?sid=6301588&hd=1&pid=960869

--- надополнето ---

Aко добро приметивте, во гејмплеј видеото има и еден glich или bag како сакате наречете го. Кога првиот војник е погоден од снајпер ти нели доаѓаш и почнуваш да го влечеш во засолниште. Епа кога ќе почне да го влече се гледа како оружјето на погодениот војник лебди на околу 10-20см од земјата.

http://www.gamespot.com/events/gdc2011/video.html?sid=6301588&hd=1&pid=960869

--- надополнето ---

Aко добро приметивте, во гејмплеј видеото има и еден glich или bag како сакате наречете го. Кога првиот војник е погоден од снајпер ти нели доаѓаш и почнуваш да го влечеш во засолниште. Епа кога ќе почне да го влече се гледа како оружјето на погодениот војник лебди на околу 10-20см од земјата.

Сепак оваа е PRE-Alpha верзија

Играва изгледа ѕверска, само сингл плеер да е подолго, оти ние обичните смртници без пари што сме изгледа нема да можеме да ја играме онлајн како и BC2...

Џои абе знам, сигурно и да испадне срање играва (100% нема) пак нема да имам ниту еден лош збор за неа. Само морав да го кажам дека сам го приметив :):)
Тhe Funny Guy што да ти кажам. Играва излага за доста долго време па така да и да земеш да просиш до тогаш ќе можеш да собереш доволно пари, се разбира ако толку ти се допаѓа. Ќе можеш на страници како g2play да ја најдеш за само 30евра ако не и помалку (crysis 2 таму е сега 26евра мислам), па земи ставај по 300ден месечно на страна ќе видиш како ќе имаш пари кога ќе излезе.

--- надополнето ---

:drk:

После толку фалења и дивеења за играва, да не потфрли како што Мedal of Honor потфрли според многумина ... !?!

Како што гледам ќе биде крваво :icon_lol:

Оваа оружјето навистина лебде!

Видете има на youtube и HD видеа, ова е 360p.

Еве го тоа од 720п

Who cares about Crysis 2 graphics !!! :) This is tha real sh*t !

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom