Battlefield 3

old_School_mk

Програмер, гејмер, psy-trance уживател
Член од
11 август 2009
Мислења
6.161
Поени од реакции
5.940
Не знам зошто но мене многу ми е лесна за играње, куршумите прават премногу damage и пушките се ептен прецизни, на bad company 2 се случувало да не можам убиство да направам, овде најчесто прво завршувам на табела, многу е различно.
Да, и јас го приметувам ова. Доволно е само 3 куршума за да убиеш човек. И многу е полесно да убиеш некој со headshot. На BC2 мака мачам да убијам некој, а headshot е многу тешко дури и со снајпер. Ептен некој ако е пред тебе или воопшто да не се мрда, па да е потешко да го промашиш отколку да го погодиш.

MasteR_#0

Addict
Член од
16 мај 2010
Мислења
3.154
Поени од реакции
879
Old school на што сетинзи ја играш BF3 и со колку фпс отприлика?

Член од
27 април 2011
Мислења
2.314
Поени од реакции
3.126
Се жалат луѓе дека куршумите праат премногу dmg (што и јас приметив ) и дека верзиите за конзоли изгледале shit .

А иначе да ве прашам вие што имате ati картици...симнавте 11.10 driver ?

MasteR_#0

Addict
Член од
16 мај 2010
Мислења
3.154
Поени од реакции
879
Се жалат луѓе дека куршумите праат премногу dmg (што и јас приметив ) и дека верзиите за конзоли изгледале shit .

А иначе да ве прашам вие што имате ati картици...симнавте 11.10 driver ?
Само да те потсетам дека за 5 и 6-та серија е тој драјвер, така да ако имаш постара картица не го симињај за џабе. Инаку мислам дека Фициани беше, кажа дека видел голем бенефит од preview драјверите на HD 5870, така да ако имаш карта од понова генерација симни ги.

Член од
6 јуни 2009
Мислења
3.094
Поени од реакции
445
Не знам зошто но мене многу ми е лесна за играње, куршумите прават премногу damage и пушките се ептен прецизни, на bad company 2 се случувало да не можам убиство да направам, овде најчесто прво завршувам на табела, многу е различно.
Да, и јас го приметувам ова. Доволно е само 3 куршума за да убиеш човек. И многу е полесно да убиеш некој со headshot. На BC2 мака мачам да убијам некој, а headshot е многу тешко дури и со снајпер. Ептен некој ако е пред тебе или воопшто да не се мрда, па да е потешко да го промашиш отколку да го погодиш.
Добредојдовте во светот на Call of Duty.... клонови.

Член од
31 јули 2011
Мислења
270
Поени од реакции
237
Само да те потсетам дека за 5 и 6-та серија е тој драјвер, така да ако имаш постара картица не го симињај за џабе. Инаку мислам дека Фициани беше, кажа дека видел голем бенефит од preview драјверите на HD 5870, така да ако имаш карта од понова генерација симни ги.
Мене исто ми се гледа 30-45 фпс се на ултра. Прво имав 11.9 па вчера инсталирав 11.10 многу малку разлика има. Се работи за 6870.

MasteR_#0

Addict
Член од
16 мај 2010
Мислења
3.154
Поени од реакции
879
Епа незнам можеби Фициани предтоа имал стар драјвер од пред 1.5 година, па затоа имал поголем бенефит.

Член од
27 април 2011
Мислења
2.314
Поени од реакции
3.126
Аууу да да одма се гледа +30 fps добив со 11.10 на HD 6770 .....топ :)

Woofer

I'm a very neat monster.
Член од
21 април 2010
Мислења
854
Поени од реакции
325
Не гледам Caspian Border сервери, има кај вас?

old_School_mk

Програмер, гејмер, psy-trance уживател
Член од
11 август 2009
Мислења
6.161
Поени од реакции
5.940
Old school на што сетинзи ја играш BF3 и со колку фпс отприлика?
1080p на medium, околу 40-50 fps (груба проценка, пошто неам мерено со FRAPS).
Иначе, можам да ја играм мазно со на ultra, али на 720p. За 1080p ultra бара 1 гига VRAM и 6 GB RAM, а пошто јас ги немам...
Али дури и на low играта изгледа спектакуларно. Crysis гомна да јаде :pos:

Kajgana Shop

На врв Bottom