Да, и јас го приметувам ова. Доволно е само 3 куршума за да убиеш човек. И многу е полесно да убиеш некој со headshot. На BC2 мака мачам да убијам некој, а headshot е многу тешко дури и со снајпер. Ептен некој ако е пред тебе или воопшто да не се мрда, па да е потешко да го промашиш отколку да го погодиш.Не знам зошто но мене многу ми е лесна за играње, куршумите прават премногу damage и пушките се ептен прецизни, на bad company 2 се случувало да не можам убиство да направам, овде најчесто прво завршувам на табела, многу е различно.
Само да те потсетам дека за 5 и 6-та серија е тој драјвер, така да ако имаш постара картица не го симињај за џабе. Инаку мислам дека Фициани беше, кажа дека видел голем бенефит од preview драјверите на HD 5870, така да ако имаш карта од понова генерација симни ги.Се жалат луѓе дека куршумите праат премногу dmg (што и јас приметив ) и дека верзиите за конзоли изгледале shit .
А иначе да ве прашам вие што имате ati картици...симнавте 11.10 driver ?
Не знам зошто но мене многу ми е лесна за играње, куршумите прават премногу damage и пушките се ептен прецизни, на bad company 2 се случувало да не можам убиство да направам, овде најчесто прво завршувам на табела, многу е различно.
Добредојдовте во светот на Call of Duty.... клонови.Да, и јас го приметувам ова. Доволно е само 3 куршума за да убиеш човек. И многу е полесно да убиеш некој со headshot. На BC2 мака мачам да убијам некој, а headshot е многу тешко дури и со снајпер. Ептен некој ако е пред тебе или воопшто да не се мрда, па да е потешко да го промашиш отколку да го погодиш.
Мене исто ми се гледа 30-45 фпс се на ултра. Прво имав 11.9 па вчера инсталирав 11.10 многу малку разлика има. Се работи за 6870.Само да те потсетам дека за 5 и 6-та серија е тој драјвер, така да ако имаш постара картица не го симињај за џабе. Инаку мислам дека Фициани беше, кажа дека видел голем бенефит од preview драјверите на HD 5870, така да ако имаш карта од понова генерација симни ги.
1080p на medium, околу 40-50 fps (груба проценка, пошто неам мерено со FRAPS).Old school на што сетинзи ја играш BF3 и со колку фпс отприлика?