Battlefield 3

• Креатор на темата Креатор на темата Џои
  • Време на започнување Време на започнување
Нов големммм абдејт/рестарт на сервери, многу багови се поправени, браво DICE!

Fixed occasional client crash when reviving.
Fixed killcam showing glitched area under map if your killer is dead.
Issue with spawning on dead squad mates fixed.
Fixed a bug where shooting at a moving enemy could cause more than the intended amount of damage.
Crosshairs for shotguns have been replaced with a new, thinner, art.
A subtle low health screen effect has been added.
Tweaked scores of Medals and Service Stars.
Tweaked the Rank progression.
Pushing prone on console will not play the animation twice.
Fixed loss of Squad Leader after EOR at some times.
Framerate stability fixes.
The 3D spotting icons has been tweaked to better match the target’s visibility. Icons will show frequently less on mostly obscured targets.
Fixed issue with crosshair disappearing after round transition.
Fixed issue with crosshair disappearing after trying to deploy while the countdown timer still active.
Squad list now shows specializations chosen, VOIP activity and dead squad mates.
Non working options in squad menu fixed: “Private” flag and “Switch Teams”.

абе се топ али шо праиме коа ке заврши бетава, кој будала ке дава 60 евра за игра :D

Искрено, мене гејмплејот на Метро ми е фејл во споредба со MW2. Може ќе кажам глупост пошто и малце ја играв (2-3 стази), ама не ми остави впечаток онака... :)

Па добро, ова е повеќе тактикал шутер, мв2 е ран и ган шо би рекле.. само 1 мапа е пуштена, и тоа има само пешадија, артирелија, тенкови, ништо од тоа.. тек што ќе биде целата верзија..
него, ебаго баговите, на оваа метро, на ливадите надвор на некои места со колена у земја влага и неможе да иде, цел скрин се тресе и пропаѓаш у земја..

абе се топ али шо праиме коа ке заврши бетава, кој будала ке дава 60 евра за игра :D
Будалите ќе купат.
ricotello.jpg

Леле што ме нервира оваа Метро мапава... не ја играм веќе... стварно не се нормални, даваат бета за Battlefield, игра чијшто гејмплеј е 50% возила и има сервери само за една мапа на којашто нема ни возила ни бутур? o_O

Немојте да мислите дека сум го променил ставот за играта, само ми пречи тоа што има само сервери за Метро, и што ме нервира процесорчево мое од коешто ми лагира играта и на лоу, тоа е, играта е супер само треба да ги пуштат серверите на Caspian Border/друга слична мапа.

„Абе за нигде е играва ама сепак е арна оти EA ја рекламираа дека ќе биди таква“.

-.-

bibil дај прекини, сите го знаеме твојот став за играва и за цел BF серијал, изиграј првин BF2 мултиплеер па можда ќе го смениш ставот. Се гледа дека воопшто не си ја ни чепнал BF, ако си ја чепнал тогаш ќе знаеш дека возилата играат голема улога во играта, и дека Battlefield без возила не е Battlefield.

Тоа не е мојот став за BF, туку тоа е ставот на Револуционерот за Шутерите.

Значи една работа. Шутерите експлоатираат една од највкоренетите особини на човекот а тоа е самиот преживувачко-ловечки инстинкт. И тоа од уметничко-психолошко-дизајнерска-шотизнам каква страна е добра работа. АМА сега има *толку* шутери да ти пукни главата. Преку куро и од инстинкт и од ловење, веќе мака ми е да ја работам истата (виртуелна) работа за која на почетокот сум бил среќен. И сега BF серијалот не е ништо поразличен од останатите и тоа е целата финта. А ја посочувам BF оти е потенцијално најголем претставник на шутерите.

Тебе изгледа уште ти се лови (оти си помал веројатно), мене не. Јас сакам некоја работа поврзана со некој друг инстинкт, ама индустријава ме заебава, само тоа првото ми го дава.

Искрено, мене гејмплејот на Метро ми е фејл во споредба со MW2. Може ќе кажам глупост пошто и малце ја играв (2-3 стази), ама не ми остави впечаток онака... :)

Caspian Border, don't bring COD here please :D

И да што се жалите за играта, бета знаете што значи нели, далеку е играва од финален продукт дајте и време..

Го има некој овој проблем? Неможам да влезам....помош?

unleddbj.png

Или овој проблем ми се појавува или пак сум заглавен на matchmaking

Стисни горе на мулти-плеер, и бирај сервер од таму, не quick match.

Како што гледам клиповиве на youtube играва е авион многу е јака се надевам ќе ми ја фане компјутеров...(y)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom