Battlefield 3

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.743
Поени од реакции
18.492
Пиши конфигурација, ќе ти кажам одма дали ќе ја "фане" :D

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.743
Поени од реакции
18.492
Ја не гледам графичка овде?

БТЊ со тој пс неможеш, каква графичка и да имаш :(

Член од
31 мај 2011
Мислења
1.424
Поени од реакции
789
too bad баш се надевав дека ќе ја играм али ајде ќе најдеме друга:cool: сепак фала не ми даде лажна надеж:pos:

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Caspian Border, don't bring COD here please :D

И да што се жалите за играта, бета знаете што значи нели, далеку е играва од финален продукт дајте и време..
Па затоа за Метро зборев. :)

Има многу "почетнички" грешки, како на пример на CTRL е клечење, а пак држење здив на Shift...и сега бидејќи нема ауто-лок на клечењето, мора двете оддеднаш да се држат, а за тоа треба прсти да преместуваш.

Иначе кога јас идам во Filter Servers, за сите ми бара пасворд?

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.743
Поени од реакции
18.492
Незнам мене не ми бараше пасворд вчера, играта ми се виде како многу возбудлива, крева адреналин, да сеуше има доста багови, но Dice работата на случајот, за да се оцени целосно како игра, мора да се поигра барем 1 саат на Caspian Border, проблемот е што играва малце потешко се привикнува, и доста често гинеш првите неколку часа, а можеби и повеќе додека да се привикнеш на начинот на игра како и огромната потреба од добар тим, ако не ти чини тимот играта нема да ти прави ќеиф т.е. ќе те живцира фактот што нема да можеш да направиш ништо, зависи многу од team work, и способноста на твоите соиграчи, ако ти се погодиле лоши колеги, јасно ми е зашто не ти се видела како добра.

E ова е вистинската Battlefield.

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Не да не ми се погоди тимот, али сфаќам за тој дел...вчера ни влегоа на spawn и не решетаа цело време. :)

Зборев за некои такви грешки, како и фактот што на пример кога ќе убиеш некој, не ти покажува на видно место (не приметив дали воопшто покажува?).

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.743
Поени од реакции
18.492
Последнава реченица не ти ја разбрав баш, сега станав, извини ај малце по детално? :D

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Кога јас ќе свиткам некој, каде ми кажува на екранот? Доле десно кај сите Kills? :)

Бар у MW2 добивав +100 на сред екран, вака продолжувам да пукам, а дечкото мртов. :P

Него како сум ја зафалил МВ2, ќе испадне најголем фан дека сум...а колку само не е така.

OMGWTFBBQ

Bone for Tuna
Член од
3 февруари 2007
Мислења
8.802
Поени од реакции
4.420
^Доле ти се појавува со убави(видливи де :icon_lol:) букви... тешко е да не се примети

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.743
Поени од реакции
18.492
Кога јас ќе свиткам некој, каде ми кажува на екранот? Доле десно кај сите Kills? :)

Бар у MW2 добивав +100 на сред екран, вака продолжувам да пукам, а дечкото мртов. :P

Него како сум ја зафалил МВ2, ќе испадне најголем фан дека сум...а колку само не е така.
Да бидам искрен и мене тешко ми идеше со тој момент, ама после се привикнав, на средина доле ти покажува, е сега имаше гличови каде што тој што ќе те убие понекогаш го дава под мапа, ама нема врска, сепак е бета. А за тотално добро искуство, ти треба.

1. Финализиран продукт.
2. Добар или барем солиден тим по можност играње со твој squad
3. Привикнување на играта, барем 1 недела по неколку часа на ден.

Ако сите овие начини на игра ги искусиш, и пак не ти е по ќеиф, или играта не ти се допаѓа стварно, или си навикнат на run & gun стилот на COD серијалот, и тешко ти доаѓа промената :)

Член од
4 февруари 2009
Мислења
3.745
Поени од реакции
1.848
Добро знае некој кое дугме во контролс треба да го ставам за да можам да прифатам revive? Секогаш коа ќе ме revive-не некој, ми вика PRESS [UNDEFINED] TO ACCEPT REVIVE..

Woofer

I'm a very neat monster.
Член од
21 април 2010
Мислења
854
Поени од реакции
325
Не знам зошто но мене многу ми е лесна за играње, куршумите прават премногу damage и пушките се ептен прецизни, на bad company 2 се случувало да не можам убиство да направам, овде најчесто прво завршувам на табела, многу е различно.

MasteR_#0

Addict
Член од
16 мај 2010
Мислења
3.154
Поени од реакции
879
Ах добро друже ти имаш добро искуство со други BF игри, затоа ти е многу полесно :) На пр јас само еднаш имам на 15-20 мин кај другар играно BF2 мултиплеер, пред неколку години, и затоа многу потешко ми е сега да се привикнам, по толку многу часови поминати на CoD, али се привикнувам :)

Kajgana Shop

На врв Bottom