Тики-така
Многу работи се плаќаат со пари, но да гледаш како Реал Мадрид ја пердаши големата, најдобрата, ванземјанска Барселона, со ванземјанинот и марсовецот Меси, како преведувачот ги полни на сред Каталонија, а притоа да ти коментира Златко Калински, БЕСЦЕНЕТО! Оргазам прав!
Она што го правеа особено во првото полувреме, уште еднаш по не знам кој пат, беше во најмала рака срамно. И затоа не може Барселона никогаш да биде најдобар клуб, поради валканостите и бесрамноста на играчите.
Глумата на Фабрегас за пеналот, глумата на Алба при секој контакт и дуел и плачењето постојано по судии и вршењето притисок. Ако не се даде картон на играч од Реал, цел тим на чело со капитенот трча по арбитарот. Ако се даде картон, тогаш цел тим трча по судијата за да им даде црвен. Ако нив судијата ги опмени и им даде картон, повторно цел тим трча и протестира кон судија.
За секоја ебана судиска одлука се бунат и скокаат како млади мајмуни.
Крајно нефер, неспортски и срамно за гледање. Најдобар тим на свет, не смее да поседува такви карактеристики, да ми извините. Лесно е да си добар победник, тешко е да си добар лузер. А овие не можат да поднесат пораз, а за среќа се почесто и почесто го имаат, најверојатно ќе испоцркаат сите од нервоза, неможејќи да истрпат.
Целосна доминација на Реал, конкретност, знаеја што сакаа, Мурињо си ги оствари своите планови. Овие освен досадните додавања, кои веќе им здокурчија на сите, не направија ништо. Уствари Реал и во тој поглед беше подобар!
Роналдо уште еднаш покажа кој е најдобар во светот и кој е број еден, а Пујол најверојатно во количка ќе го изнесат од Ноу Камп, зошто Ди Марија беше нечовек и постапи многу нехумано. Го повреди стариот Тарзан. Безобразен ушљак
Фаците на Иниеста и Чави после третиот гол беа исто така бесценети и уште помило ми е што беа декласирани циганите на нивни. Немојте само да ми кажете дека навивачите на Барселона ја фрлија бакљата каде што беа навивачите на Реал, зошто со тоа ќе го постигнеа дното. Не дека не го постигнаа со светењето постојано со ласерите. Сега можат во анус да си ги напикаат.
И да. Ми текна. Барселона немаа спонзор, нека склучат договор со некоја компанија која произведува вазелин. За да се намачкаат малку, да не ги боли толку многу и да лизга.
Зошто чмарчето им се отвори и им се зацрвени во последниве две недели. Прво софт порн од Милан, сега хардкор од Реал Мадрид и преведувачот.
ВИСКА!