- Член од
- 25 август 2009
- Мислења
- 2.078
- Поени од реакции
- 1.243
Nisto ne napravija ...
Osvoija Kup, bea svetski prvaci, sepak za protivnik go imaa Real so Murinjo, titula pod difolt tuka ne se osvojuva, i Fergi so kusi rakavi bese 2 sezoni po red radi onoj Chelsea na Murinjo koj u edna sezona primi samo 15 gola.
Toa sekako Pep ne go pravi losh menadzer, a i dovolno e da se izvlece edna paralela od slikata na teren so Pep a i Tito ( so nego do dusha vo odbrana se poloshi ali pricinata e pred Se faktot sto igraci od sredina igraat ko stoperi ) i sega, so ovoj asistentov koj sekako ne moze da se narece trener.
U sekoj slucaj ne sakam da frlam kal na ova sto Real sega go pravi ili ona sto Milan go napravija, ali premnogu e ocigleden muabetov, samo covek sto ic ne ja pratel Barsa ne moze ova da go svati, kolku se vsushnost desetkuvani sto Tito ne im e na klupa a i dosta treninzi propusti na ekipata.
A i, vidi ja tabelata u Spanija, pa razmisli uste ednas dali bilo tolku od tiki takata, ili vidi koj e aktuelen svetski i evropski prvak.![]()
Abe na koj ke kazes, drvata ne moze da ja razlikuvaat ovaa igra na Barsa i lanskata so Pep...