Барселона - Реал Мадрид

Кој ќе биде победник?

• Барселона

Гласови: 68 38,2%
  • Нерешено

Гласови: 19 10,7%
  • Реал Мадрид

Гласови: 91 51,1%

• Вкупно гласачи
    178
Статус
Затворена за нови мислења.
Nisto ne napravija ...
Osvoija Kup, bea svetski prvaci, sepak za protivnik go imaa Real so Murinjo, titula pod difolt tuka ne se osvojuva, i Fergi so kusi rakavi bese 2 sezoni po red radi onoj Chelsea na Murinjo koj u edna sezona primi samo 15 gola.
Toa sekako Pep ne go pravi losh menadzer, a i dovolno e da se izvlece edna paralela od slikata na teren so Pep a i Tito ( so nego do dusha vo odbrana se poloshi ali pricinata e pred Se faktot sto igraci od sredina igraat ko stoperi ) i sega, so ovoj asistentov koj sekako ne moze da se narece trener.
U sekoj slucaj ne sakam da frlam kal na ova sto Real sega go pravi ili ona sto Milan go napravija, ali premnogu e ocigleden muabetov, samo covek sto ic ne ja pratel Barsa ne moze ova da go svati, kolku se vsushnost desetkuvani sto Tito ne im e na klupa a i dosta treninzi propusti na ekipata.

A i, vidi ja tabelata u Spanija, pa razmisli uste ednas dali bilo tolku od tiki takata, ili vidi koj e aktuelen svetski i evropski prvak. :)

Abe na koj ke kazes, drvata ne moze da ja razlikuvaat ovaa igra na Barsa i lanskata so Pep...

Barcelona 0-3 Real Madrid
GO HOME BARCELONA YOU'RE DRUNK!
oh wait...you're playing at Home
troll_face.png

" Iniesta napadaet na Pepe, boze moi"
99% сигурен за изговорот, но сепак .. не можеше по епик комент да даде русинов :pos:

Цц значи овја калински ти е извор на глупости:facepalm:.

И Челзи лани беа водени од `асистент` па стигнаа до два купа. И што сега и за нив треба да се каже дека биле без тренер?
Cekaj malku, ti mi zboris deka nivnata era bila deklinirana, tolku bilo od tiki takata ko filozofija, uvide li kolku pogresi otkako ti posociv deka sezonava ko sto dominira Barsa nikoj ne dominiral do sega vo toa prvenstvo ...
A Primera sekako e 100 pati povredno od Kupot.
Potoa, Del Boske si postapi fenomenalno sto go iskopira nivniot stil na igra, so koristenje na golem broj nivni igraci, za da dojde do najvrednite tituli na nacionalno nivo, poslednata osvoena pred pola godina.

Sega ides na Di Mateo, izvini ali on imase kakvo takvo trenersko iskustvo, i sekako, ima razlika od trener do trener, ili eve, asistent i asistent, ja seuste smetam deka Di Mateo mozese i te kako da napredne sezonava dokolku Abramovic ne ja povtorese istata greska ko i so Murinjo, mu se mesase vo rabotata, a i Di Mateo i timot dobija ogromen udar koga nepravedno bea pobedeni od United, ednostavno mu se nasobraa niza destruktivni raboti so koi on ne mozese da se spravi, pogotovo meshanjeto na rusinot.

Se cekaa samo 2 poraza u skoro 2 nedeli za da se kaze deka bilo tolku od Barsa, a pritoa celosno da se ignorira faktot deka sezonava dominiraat ko nikoj do sega vo Spanija. Hipoteticki, im dadat 5 komada na Milan, sto ... erata na tiki takata se vraka ? Nema logika toj muabet, vo Ligata na Sampionite sekako ne mozes da kazes deka toj i toj klub pod difolt ke ja osvoi, ete lani ligata go dobi spored mnogumina, ubedlivo najslabiot sampion do sega, parceto hartija nikogas ne bilo garant tamu za uspeh.

Не дека е крај на ерата, ама мора да има промени и трансфери. Не може тим како Барселона 3 месеца да биде воден од асистент. Јас разбирам 2-3 утакмици, ама 3 месеци во кои имаш 1/2 финале со Реал и 1/8 финале со Милан е недопустливо. Овој има ептен слабо тактичко познавање. Не е способен да направи некоја тактичка промена во тек на утакмица. Тито беше добар за тоа време. Сеа дали му се погоди или стварно го бива, ќе чекаме наредна сезона да докаже, затоа што оваа практично е завршена.
За нерезонските трансфери не треба да се трошат зборови. Не можеш да се бориш на сите фронотови со 2 стопера, од кој едниот има 35 години и не гарантира дека ќе биде здрав цела сезона.

Честитки до Реал. Подобри беа оваа утакмица, Барса претходната. Реал искористи шанси, Барса не и Реал заслужено иде во финале.

Cekaj malku, ti mi zboris deka nivnata era bila deklinirana, tolku bilo od tiki takata ko filozofija, uvide li kolku pogresi otkako ti posociv deka sezonava ko sto dominira Barsa nikoj ne dominiral do sega vo toa prvenstvo ...
A Primera sekako e 100 pati povredno od Kupot.
Potoa, Del Boske si postapi fenomenalno sto go iskopira nivniot stil na igra, so koristenje na golem broj nivni igraci, za da dojde do najvrednite tituli na nacionalno nivo, poslednata osvoena pred pola godina.

Sega ides na Di Mateo, izvini ali on imase kakvo takvo trenersko iskustvo, i sekako, ima razlika od trener do trener, ili eve, asistent i asistent, ja seuste smetam deka Di Mateo mozese i te kako da napredne sezonava dokolku Abramovic ne ja povtorese istata greska ko i so Murinjo, mu se mesase vo rabotata, a i Di Mateo i timot dobija ogromen udar koga nepravedno bea pobedeni od United, ednostavno mu se nasobraa niza destruktivni raboti so koi on ne mozese da se spravi, pogotovo meshanjeto na rusinot.

Se cekaa samo 2 poraza u skoro 2 nedeli za da se kaze deka bilo tolku od Barsa, a pritoa celosno da se ignorira faktot deka sezonava dominiraat ko nikoj do sega vo Spanija. Hipoteticki, im dadat 5 komada na Milan, sto ... erata na tiki takata se vraka ? Nema logika toj muabet, vo Ligata na Sampionite sekako ne mozes da kazes deka toj i toj klub pod difolt ke ja osvoi, ete lani ligata go dobi spored mnogumina, ubedlivo najslabiot sampion do sega, parceto hartija nikogas ne bilo garant tamu za uspeh.
А чекај лани со тренерот, се извинувам со `господот` Пеп што направивте??? Како што ме служи меморијата Мурињо и Реал ги срушија сите можни рекорди во Ла Лига. Така да може да дебатираме дали ова била супер година на Барса или само слаба година на Реал во првенството.

А чекај лани со тренерот, се извинувам со `господот` Пеп што направивте??? Како што ме служи меморијата Мурињо и Реал ги срушија сите можни рекорди во Ла Лига. Така да може да дебатираме дали ова била супер година на Барса или само слаба година на Реал во првенството.
не можи да дебатираш дали ова е срекна година на барса или слаба на реал..оти барса ве моча последните 5 години така да можиш да дебатираш дали лани била срекна година за реал а слаба за барса

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom