Баш така на утакмицава делуваше и Барса. Ма и бетер.
Ама ве нема нешто низ темиве. Се посравте вечерва.
Ок, така беше у прво полувреме, нема зошто да не признаам, бевте многу подобри у првите 45 минути. Поштено.
бтв, честито титула.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Баш така на утакмицава делуваше и Барса. Ма и бетер.
Ама ве нема нешто низ темиве. Се посравте вечерва.
Ебате калибарот, Пике...Пиќе каков мајмун излезе еј, посмешна реакција немам видено, ова дури и не беше смешно, очајно беше за дефанзивец од таков калибар.
Штрунфчето си ја наведна главата...Абе алал да им е, они останаа од коа заврши мечот да честитаат за победата, лани Реал киднале. А ова малецково ? Пружи рака честитај машки, бар нека бидат такви какви што ги праите, цвекиња за мирисање.
На крај е поздравувањето со судијата по непишано правило, не верувам да не се поздравиле, не мора веднаш паники.Се поздравија пред тоа мислам.
Се поздравија пред тоа мислам.
офсајд бешеИначе, страшно ме занима зошто беше прекината акцијата кога Роналдо на средина на терен му ја спушти со глава на Марсело и се отвори чиста контра на Реал? Ми засецка тогаш стримот и не видов најдобро.
Едно само знаем, дека ако беше досуден фаул - немаше ни Ф од фаул. А ако било офсајд тоа е друг муабет.
Не, туку јас дознав за тоа од еден друг член на Кајгана
Како и да е, офсајд имаше, али толку мал што судијата не можеше да го примети...![]()
Не знаеше* де, али еве, ти кажавНезнам баш од кого дозна)