Барселона - Реал Мадрид [ЕЛ КЛАСИКО], четврток, 23.08, 22:30

• Креатор на темата Креатор на темата HEATHY
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде победник во првиот дуел?

• Вкупно гласачи
    119
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

Научи да игра фудбал овој барем, за разлика од Carrick. :)

По цел ден да тренираш само тоа и сеуште да не знаеш пас да дадеш, за тоа треба посебен талент.
--- надополнето: 30 август 2012 во 17:19 ---
Не дека Бускетс не е квалитетен, ама мета на хејт е ради дајвањето. Инаку сите со раширени раце би го пречекале во тим. За мене е најдобар на својата позиција во светот.

Ферги мисли дека тоа е Carrick. :D

Научи да игра фудбал овој барем, за разлика од Carrick. :)

По цел ден да тренираш само тоа и сеуште да не знаеш пас да дадеш, за тоа треба посебен талент.
--- надополнето: 30 август 2012 во 17:19 ---

Ферги мисли дека тоа е Carrick. :D
Керик му се наоѓа за све, арен е :D Него подобрен е и он, настрана заебанции, лани имаше одлични статистики, ама Бускетс е one and only.

И на Барса фановите мислат дека Меси е најдобар,ама ете...
Кога тоа три години по ред и многу други мислат дека е така.
А можда сите тие се фанови на Барса.

Ми ги потековте со тоа дека останале на терен и ги поздравиле играчите на Реал. Големо онакво...
И Меси не се поздрави со Роналдо и шо сеа... http://www.sitel.com.mk/dnevnik/fud...a-kristiano-ronaldo-na-rakuvanjata-so-sudiite :facepalm: Немате попаметна работа и ќе го тупите со тоа дека останале на терен, или се тешите со тоа...

Ми ги потековте со тоа дека останале на терен и ги поздравиле играчите на Реал. Големо онакво...
И Меси не се поздрави со Роналдо и шо сеа... http://www.sitel.com.mk/dnevnik/fud...a-kristiano-ronaldo-na-rakuvanjata-so-sudiite :facepalm: Немате попаметна работа и ќе го тупите со тоа дека останале на терен, или се тешите со тоа...
Инаку они мислам дека се поздравија претходно.

Никој не се теши со тоа, но со тоа Барса покажаа дека знаат да прифатат пораз а не ко Мурињо лани што ги собра во соблекувална!

Иначе добро да велиме дека Меси не се поздрави со Роналдо, а што демек Роналдо ја испружи раката да се поздрави со Меси.
Добро кажаа на претходните страници, можеби се поздравиле порано бидејќи поздравувањето со судиите е на крај.

Не дека Бускетс не е квалитетен, ама мета на хејт е ради дајвањето. Инаку сите со раширени раце би го пречекале во тим. За мене е најдобар на својата позиција во светот.

Микел за Буски е Макелеле во најдобрите денови, или Рој Кин во утакмиците со Арсенал :D

Микел за Буски е Макелеле во најдобрите денови, или Рој Кин во утакмиците со Арсенал :D
Те молам речи дека се заебаваш.....жити се речи дека се заебаваш.

582579_437449979630869_124771045_n.jpg

:ROFLMAO:

Микел за Буски е Величе Шумуликоски, ништо фазла :rolleyes:

Те молам речи дека се заебаваш.....жити се речи дека се заебаваш.

Мртов сериозен сум. Последниве две сезони Микел е прераснат во играчиште на неговата позиција. Кој го прати Челзи(ти не го пратиш сигурно) и ПЛ ќе ти го каже истото.
И помина времето кога зафаќаше само место во тимот, сега е најконстантен и мислам дека никој не може моментално да го исфрли од прв состав.
Освен ако не ја мува жена му на Ди Матео па овој да го напраи тоа.
--- надополнето: 31 август 2012 во 15:49 ---
Микел за Буски е Величе Шумуликоски, ништо фазла :rolleyes:

Е да. Не може секој да глуми како Буски, тоа признавам :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom