Barclays Premier League - Season 2015/2016

Кој ќе биде новиот шампион во Премиер лигата?

• Вкупно гласачи
    465
Статус
Затворена за нови мислења.
Двете се апсолутно точни. Калум Вилсон да не се повредеше, сеа ќе беше тука негде со Варди по голови, ќе кружеше околу дваесетката. Ако се опорави ко што треба, очекувам да избие на површина ко што изби Махрез. You heard it here first!

Не дека не купуваше Борнмут сезонава, но со онаков ростер да имаш после 30 кола, 38 бода е стварно за почит. Хау е еден од подобрите менаџери во Англија и ова шо го прави екипата на Борнмут е стварно за респект.

Ќе те нема на нет 2-3 дена и Бенитез се вратил во лигава. Барем навикна друг да му бира тим и играчи во Реал, ова ќе му дојде сеоска верзија со Ешли.

За Бурнемут гледам сте пишале, и јас се придружувам кон честитките, не само Вилсон, уште 3-4ца им се повредија до крај на сезона уште во октомври. Исто така и интересен фудбал играат, не успиванка ко една друга екипа што нема да ја споменам.

Идам сега пак 3-4 дена во аут, можда Мојс ќе го вратам :sneaky:

Искрено лани бев ептен против промоцијата на Борнмут во ПЛ, но сезонава ептен ми е мило што ќе изборат опстанок. Како што пиша Џену погоре, уште во Октомври останаа без 2-3 клучни играчи и цело време се држат одлично.. Еве го Градел се вради вчера и одма гол и асистенција. Не знам, можеби догодина ќе ги фати тоа познатото SSS па ќе испаднат, но од тоа што го прикажаа сезонава треба да се презадоволни.

Искрено лани бев ептен против промоцијата на Борнмут во ПЛ, но сезонава ептен ми е мило што ќе изборат опстанок. Како што пиша Џену погоре, уште во Октомври останаа без 2-3 клучни играчи и цело време се држат одлично.. Еве го Градел се вради вчера и одма гол и асистенција. Не знам, можеби догодина ќе ги фати тоа познатото SSS па ќе испаднат, но од тоа што го прикажаа сезонава треба да се презадоволни.

Море да не ги фати SSS како Лестер што ги фати :D

3222370000000578-0-image-a-83_1457811861119.jpg

Не дека не купуваше Борнмут сезонава, но со онаков ростер да имаш после 30 кола, 38 бода е стварно за почит. Хау е еден од подобрите менаџери во Англија и ова шо го прави екипата на Борнмут е стварно за респект.
Купваше ама колку потроши, најскапиот трансфер му е Вилсон 8 мил. Градел 7 мил. :D

Benitez-Njukasal e slicen na Liverpul, kje go odnesam na vrvot, haha valjda oper mu rendale pecurki u hasisot.

Нормално дека беше против тоа да влезат, ти го памтам тоа. Ја не знам ти зашто уопште фудбал глеаш коа ништо не знаеш.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom