Џ
Џонтра Волта
Гостин
Но мора да се напомене дека Рики прв ги забележа Борнмут пошто играл на менаџер со нив. Исто и Марез, он го откри. 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Искрено лани бев ептен против промоцијата на Борнмут во ПЛ, но сезонава ептен ми е мило што ќе изборат опстанок. Како што пиша Џену погоре, уште во Октомври останаа без 2-3 клучни играчи и цело време се држат одлично.. Еве го Градел се вради вчера и одма гол и асистенција. Не знам, можеби догодина ќе ги фати тоа познатото SSS па ќе испаднат, но од тоа што го прикажаа сезонава треба да се презадоволни.
Купваше ама колку потроши, најскапиот трансфер му е Вилсон 8 мил. Градел 7 мил.Не дека не купуваше Борнмут сезонава, но со онаков ростер да имаш после 30 кола, 38 бода е стварно за почит. Хау е еден од подобрите менаџери во Англија и ова шо го прави екипата на Борнмут е стварно за респект.
Нормално дека беше против тоа да влезат, ти го памтам тоа. Ја не знам ти зашто уопште фудбал глеаш коа ништо не знаеш.Искрено лани бев ептен против промоцијата на Борнмут во ПЛ, но сезонава ептен ми е мило што ќе изборат опстанок. Како што пиша Џену погоре, уште во Октомври останаа без 2-3 клучни играчи и цело време се држат одлично.. Еве го Градел се вради вчера и одма гол и асистенција. Не знам, можеби догодина ќе ги фати тоа познатото SSS па ќе испаднат, но од тоа што го прикажаа сезонава треба да се презадоволни.