Barclays Premier League - Season 2015/2016

Кој ќе биде новиот шампион во Премиер лигата?

• Вкупно гласачи
    465
Статус
Затворена за нови мислења.
Покрај Ебуе, никој не спомнал дека навивачите успеале да издејствуваат во следните 3 сезони гостинските влезници за сите екипи да бидат по фиксна цена од 30 фунти

Небитни информации се тие. Не живееме во Англија, а уште помалку да гостуваме некаде :icon_lol:
Од битните информации Рафа е многу блиску до Њукасл :cool:

Ако дојди Рафа во Њукасл и ако почните со муабети готови се Њукасл отпаѓат наредна сезона, Рафа ќе ги докусури, жими мајка, одам и ја уплаќам Њукасл шампион за наредна сезона. :D

Ако дојди Рафа во Њукасл и ако почните со муабети готови се Њукасл отпаѓат наредна сезона, Рафа ќе ги докусури, жими мајка, одам и ја уплаќам Њукасл шампион за наредна сезона. :D
Тоа интерашите и реаловците. А и вие челзијашите можи. Од нас збор нема да се слушни за Рафа :D

Тоа интерашите и реаловците. А и вие челзијашите можи. Од нас збор нема да се слушни за Рафа :D
Јас никогаш немам лош збор за Рафа кажано, воздржана бев.
Не го величам ама и нема причина да го мразам, сепак ЛЕ ни донесе и место во ЛШ за наредна сезона. :)

Јас никогаш немам лош збор за Рафа кажано, воздржана бев.
Не го величам ама и нема причина да го мразам, сепак ЛЕ ни донесе и место во ЛШ за наредна сезона. :)

Не ти пречи тоа што баш он ве брендираше како Пластика?

Не ти пречи тоа што баш он ве брендираше како Пластика?
Така ако гледаме еден куп играчи имат изедено :гомце: за клубот па еве ги во дресот на Челзи играт.
Нека носат резултати па ако сакат не да вреѓат есеи нека пишат за гомна јадење.

Тој најмногу има изедено па ене го се тапка по амблем ко ќе постигни гол, се чука по гради.
Се дури го поти дресот за клубот и носи резултати не ми смета да јади :гомце:
Многу поќе ми смета да се лигават по медиуми како му било сон од мал да игра за Челзи, најдобар клуб во свет, дрн дрн, а на терен да ми изиграва балерина па ко ќе го шутнат од клубот да си ги кажва рогојте.

Steve McClaren to be sacked & will not be in charge v Leicester on Monda

Небитни информации се тие. Не живееме во Англија, а уште помалку да гостуваме некаде :icon_lol:
Од битните информации Рафа е многу блиску до Њукасл :cool:

Рафа само од гиганти би прифатил понуда, не верувам да превземе некоја подпросечна екипа како њукасл

Рафа само од гиганти би прифатил понуда, не верувам да превземе некоја подпросечна екипа како њукасл
Пошто гигантите се тепаат за него, тешко му е да одлучи кој гигант да го превземе...

му ебам тоа шампионот. :vozbud::pos:

Најдобро би му било на Рафа да не се преценува многу, пошо кариерата од Ливерпул натака му паѓа како Шарапова на допинг тест.
Не верувам до крај на сезона да добие понуда од друга екипа, во Њукасл има предизвик дека се борат за опстанок, зашто да не.

Што ве нема бе :D

0,,10278~14410205,00.jpg

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom