Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Поради тоашто пишувам за работи кои не ви одговараат? Не смејам да го бранам Манчестер Јунајтед овде?Не се секирај брат. Квалитетот на темава падна уште во 8 сабајлево.![]()
Непотврдено инфо, но Бастијан му рекол пред корнерот дека стигнала Ане на трибини и толку фали.Шо праеше бе камиказава на маркирањето на Швајнштајгер, балетан со 20 години искуство онакви потези немат напрајно
Mu reklo magareto na zajakot [emoji1]Треба да си излезеш од филмот во кој живееш![]()
Ти не пишуваше работи што не ни одговараат, ти тресеше глупости. Лестер имал лажно прво место, јунајтед биле оштетени и требало да бидат прво место. Не се радуваме оти јунајтед киксна туку оти може да се зафркаваме на твоја сметка оти истреска набрзина којзнае колку бисери.Поради тоашто пишувам за работи кои не ви одговараат? Не смејам да го бранам Манчестер Јунајтед овде?
Добри, добри....![]()
Со другу зборови шампионотНавиваме за тимот од долниот дел на табелата така?![]()
Фала, фала, 10 страници сте испишале намерно се против Јунајтед, само за да ме зафркавате. Оваа е голема почест. Уште еднаш големо ФАЛА.Ти не пишуваше работи што не ни одговараат, ти тресеше глупости. Лестер имал лажно прво место, јунајтед биле оштетени и требало да бидат прво место. Не се радуваме оти јунајтед киксна туку оти може да се зафркаваме на твоја сметка оти истреска набрзина којзнае колку бисери.
Како бе за ништо, не го собра?Ептен јако, главна фаца си...#влијателен постануваш.
Он: Челзи дајверишта мме, си кркна Роуз жолт за ништо. Па и на Хари тоа беше само фаул, не беше за жолт толку. Надежно е што челзи напаѓаат, дури не ми се верува.
Така говорат ФАКТИТЕ и ДОКАЗИТЕ кои ги оставате. Јас ништо не сум измислил.Ептен јако, главна фаца си...#влијателен постануваш.
Он: Челзи дајверишта мме, си кркна Роуз жолт за ништо. Па и на Хари тоа беше само фаул, не беше за жолт толку. Надежно е што челзи напаѓаат, дури не ми се верува.
Дадоа после снимка од другиот агол, не го ни чепнаКако бе за ништо, не го собра?
Да да, и одредени навивачи на Јунајтед под Мојс го цепаа тој муабет, дека се актуелни шампиони![]()