Barclays Premier League - Season 2015/2016

Кој ќе биде новиот шампион во Премиер лигата?

• Вкупно гласачи
    465
Статус
Затворена за нови мислења.
Не се секирај брат. Квалитетот на темава падна уште во 8 сабајлево. ;)
Поради тоашто пишувам за работи кои не ви одговараат? Не смејам да го бранам Манчестер Јунајтед овде?
Добри, добри....:tapp:

Челзи без Тери и Коста, Ивановиќ стартер, ова не мириса на добро. Ама тим што знае да се заебе на дерби како кокошкиве нема во лигава така да очекувам Челзи да тепа 0-1 со автогол на Вертонген :D[DOUBLEPOST=1448797838][/DOUBLEPOST]
Шо праеше бе камиказава на маркирањето на Швајнштајгер, балетан со 20 години искуство онакви потези немат напрајно
Непотврдено инфо, но Бастијан му рекол пред корнерот дека стигнала Ане на трибини и толку фали.

Поради тоашто пишувам за работи кои не ви одговараат? Не смејам да го бранам Манчестер Јунајтед овде?
Добри, добри....:tapp:
Ти не пишуваше работи што не ни одговараат, ти тресеше глупости. Лестер имал лажно прво место, јунајтед биле оштетени и требало да бидат прво место. Не се радуваме оти јунајтед киксна туку оти може да се зафркаваме на твоја сметка оти истреска набрзина којзнае колку бисери.

Ти не пишуваше работи што не ни одговараат, ти тресеше глупости. Лестер имал лажно прво место, јунајтед биле оштетени и требало да бидат прво место. Не се радуваме оти јунајтед киксна туку оти може да се зафркаваме на твоја сметка оти истреска набрзина којзнае колку бисери.
Фала, фала, 10 страници сте испишале намерно се против Јунајтед, само за да ме зафркавате. Оваа е голема почест. Уште еднаш големо ФАЛА. :pos:

А затоа дали првото место, односно сега второто место на Лестер дали било лажно или не ќе видеме во наредните 5 кола каде ќе се наоѓаат на табелата.

Ептен јако, главна фаца си...#влијателен постануваш.

Он: Челзи дајверишта мме, си кркна Роуз жолт за ништо. Па и на Хари тоа беше само фаул, не беше за жолт толку. Надежно е што челзи напаѓаат, дури не ми се верува.

Он: Челзи дајверишта мме, си кркна Роуз жолт за ништо. Па и на Хари тоа беше само фаул, не беше за жолт толку. Надежно е што челзи напаѓаат, дури не ми се верува.
Како бе за ништо, не го собра?

Така говорат ФАКТИТЕ и ДОКАЗИТЕ кои ги оставате. Јас ништо не сум измислил.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom