Barclays Premier League - Season 2015/2016

Кој ќе биде новиот шампион во Премиер лигата?

• Вкупно гласачи
    465
Статус
Затворена за нови мислења.
Шо праеше бе камиказава на маркирањето на Швајнштајгер, балетан со 20 години искуство онакви потези немат напрајно

Еве читам 10 страни како се радувате на неуспехот вчерашен на Манчестер Јунајтед. Ве разбирам, се работи за најтрофејниот клуб во Англија. Манчестер Јунајтед е тимот кој секој сака да го гледа како не победува, се разбира освен фановите на самиот клуб, така да не сум изненаден премногу.
Арсенал губи од ВБА- нема проблем, Челзи губи- нема проблем,Ливерпул губи- нема проблем, Манчестер Јунајтед губи -крај на светот.
Додека вие лечете комплекси за секој неуспех на Јунајтед, истиомениот клуб чекор по чекор оди по вистинската патека за да се врати таму каде беше.

Јас си ги кажав моите ФАКТИ и ПРИЧИНИ за досегашниот развој во АПЛ, така да ако многу сте попалени по Лестер и Варди па......... почнете навивајте за нив. Не е лошо да се има и фанови во МКД на Лестер.[DOUBLEPOST=1448780628][/DOUBLEPOST]
Признај дека те интересира што има да каже :D
Проблемот настанува кога ќе почне да се објаснува наредни 24 дена :D
Не, проблемот настанува кога некој се обидува да го испреврти моето мислење, за потоа да си коментитате за работи кои воопшто не сум ги објавил..Таму е проблемот...кај вас....

Не, проблемот настанува кога некој се обидува да го испреврти моето мислење, за потоа да си коментитате за работи кои воопшто не сум ги објавил..Таму е проблемот...кај вас....
Добро не треба да те чуди тоа за Пеџа пошо тој на форумов има репутација на тетка - оговарачка и како таков и го имаме прифатено.

Некои се дрзнуваат да го викаат и Пеџа радодајката али не би навлагал таму.

:pos: Челзи губи и на никој не му било гајле, има луѓе на форумот шо стражарат насекое и чекат некој кикс на Челзи за да трујат тука цела недела.

Никогаш не е поголема веста од таа кога Манчестер Јунајтед не победува.

А тоа што некои намерно правоцираат и зборуваат неумислени работи за Челзи на форумов.... тоа не е моја работа.

Никогаш не е поголема веста од таа кога Манчестер Јунајтед не победува.

А тоа што некои намерно правоцираат и зборуваат неумислени работи за Челзи на форумов.... тоа не е моја работа.
Треба да си излезеш од филмот во кој живееш :D

Достате со небитни работи, Лондонското дерби почнува за пола саат, или ќе ги искубиме кокошките или глајте ќе ни ги исколват трето нема :D
Хазард и Кејн по еден гол и доста е :P

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom