Barclays Premier League - Season 2015/2016

Кој ќе биде новиот шампион во Премиер лигата?

• Вкупно гласачи
    465
Статус
Затворена за нови мислења.
H

HoT IcE

Гостин
They have done it! They have won the league!
FIFA 15 е годината на Ливерпул во воведниот меч против Сити си лапаат титула, џабе се заебавате вие.:cool:

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Лукас за мене имал да добри партии у одбрана. А у напад не , завршни пасеви ретко , скоро никогаш. Но дури и и тие добри партии што ги имал се кампањски. Од зимски семестар на летен. Тоа за мене не го прави Ливерпул материјал.
Па најдобриот пас на цела утакмица (за двете екипи) беше кога му ја даде на тацна на Лалана. Ти пиша убаво и ред.девил, не треба од него да се очекуваат голови и асистенции а во одбрана и повеќе од одлично си ја врши работата. Не е Јаја Туре или ланскиот Матич, да ама не е ни за фрлање. Одличен за втора опција ама кога немаме друг играч со исти такви карактеристики, ќе го играме Лукас. Благодарен играч, 8 години ви клубот, никогаш за ништо не се побунил а имало и периоди кога не играл со месеци, нема менаџер што го нема пофалено. Само што се разбира, ќе праиме смешки на негова сметка „ехехееххееееее бразилец а не знае да дрибла“.

Член од
8 јануари 2012
Мислења
14.028
Поени од реакции
36.813
Па најдобриот пас на цела утакмица (за двете екипи) беше кога му ја даде на тацна на Лалана. Ти пиша убаво и ред.девил, не треба од него да се очекуваат голови и асистенции а во одбрана и повеќе од одлично си ја врши работата. Не е Јаја Туре или ланскиот Матич, да ама не е ни за фрлање. Одличен за втора опција ама кога немаме друг играч со исти такви карактеристики, ќе го играме Лукас. Благодарен играч, 8 години ви клубот, никогаш за ништо не се побунил а имало и периоди кога не играл со месеци, нема менаџер што го нема пофалено. Само што се разбира, ќе праиме смешки на негова сметка „ехехееххееееее бразилец а не знае да дрибла“.
Општо познато е дека играчите со негови карактеристики и со такви задачи на терен никој не ги цени доволно.

Бускетс кој колку и да е глумец, лигле и сфе тоа што е за мене е еден од најдобрите на таа позиција пошо страшно си ја врши работата.

Тоа шо не секој го глеа тоа е друг муабет, некои луѓе гледаат само офанзива.

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Општо познато е дека играчите со негови карактеристики и со такви задачи на терен никој не ги цени доволно.

Бускетс кој колку и да е глумец, лигле и сфе тоа што е за мене е еден од најдобрите на таа позиција пошо страшно си ја врши работата.

Тоа шо не секој го глеа тоа е друг муабет, некои луѓе гледаат само офанзива.
Клипче Дел Боске.

Член од
10 мај 2009
Мислења
1.880
Поени од реакции
1.990
Зар не смеам да сакам во "мојот тим" на таа позиција да има играч од типот на Јаја Туре и ланскиот Матич?
..Сепак навивам за Ливерпул.

the_kop

Модератор
Член од
14 јануари 2011
Мислења
10.432
Поени од реакции
13.558
^Мињоле е еден од кривците натпревари уназад. За денес дали можеше подобро да интервенира и зошто клекна така брзо не знам. Ајде да го одбранам за денес да речам дека и неможеше нешто да направи..Руни од близу волеј , огромен гол , немаш време ни раце да кренеш.

Прв на стрелање јас што би го пратил е другар ти Лалана што ти едно време го бранеше , и велеше како тоа е добро да се има во тим. Ете ти го Лалана.Она што јас го викав од пред некој месец , го видоа скоро сите фанови. Ти уште го сакаш у тим?
Јас уште стојам зад тоа дека Лалана е добро да се има во тим, ама Лалана не е играч кој треба среда-сабота да ти игра прв тим.

Член од
8 јануари 2012
Мислења
14.028
Поени од реакции
36.813
Јас уште стојам зад тоа дека Лалана е добро да се има во тим, ама Лалана не е играч кој треба среда-сабота да ти игра прв тим.
А за шо се фрлени 20+ милиони за него? По една сабота у месец да игра?

Цената си го праи своето.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
MOST GOALS FOR A SINGLE ‪#‎BPL‬ CLUB:
176 - Rooney, Man Utd
175 - Henry, Arsenal
148 - Shearer, Newcastle
147 - Lampard, Chelsea
128 - Fowler, Liverpool

На Руни му фалат уште 7 гола да го изедначи Чарлтон и уште 84 за Ширер, првово ќе се случи како што тргнал, второво премногу тешко.

Член од
14 април 2012
Мислења
32.905
Поени од реакции
67.560
Сега гледам, уствари лукас беше маркерот на Руни за голот.

Mojso

uneducated knob
Член од
14 септември 2009
Мислења
4.737
Поени од реакции
12.791
Не бе брат, Клоп е крив. Исто како Мурињо што е крив за очајниве на 6 бода од отпаѓање и Клоп е крив што рефлексот на Мињо кога му оди топка во лице е да се тргни од неа. Клоп е крив што нападот на 10 шанси не успеа гол да даде, Клоп е крив што при прва шанса гол примате. УОПШТЕ НЕ СЕ МИЊО И ДРВАТА ВО ОДБРАНА КРИВИ !!!

the_kop

Модератор
Член од
14 јануари 2011
Мислења
10.432
Поени од реакции
13.558
Не бе брат, Клоп е крив. Исто како Мурињо што е крив за очајниве на 6 бода од отпаѓање и Клоп е крив што рефлексот на Мињо кога му оди топка во лице е да се тргни од неа. Клоп е крив што нападот на 10 шанси не успеа гол да даде, Клоп е крив што при прва шанса гол примате. УОПШТЕ НЕ СЕ МИЊО И ДРВАТА ВО ОДБРАНА КРИВИ !!!
Го обвинив некаде Клоп за голов?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom