Barclays Premier League - Season 2015/2016

Кој ќе биде новиот шампион во Премиер лигата?

• Вкупно гласачи
    465
Статус
Затворена за нови мислења.
Ве молам само не го ставајте Занети во играчи со менаџирана или ограничена минутажа пошто играше секоја утакмица по 90 минути додека не искина тетива у 2013та година.
Прв пат спремен за игра седеше на клупа Мацари коа беше тренер во Интер, една година пред да се пензионира значи на неполни 40 години.

Паметно корситење...Често се случуваше да излези во 50/60 минута, друг меч од на клупа да влези.

Никогаш не се случувало тоа.Можеби ти кога си играл фифа.Занети играше по 90минути секој меч,додека не се повреди на 40 години.

Абе дај не споредувајте Сериа А со ПЛ. Таму можат до 40ката прв тим да играат.

Никогаш не се случувало тоа.Можеби ти кога си играл фифа.Занети играше по 90минути секој меч,додека не се повреди на 40 години.

Океј другар, ја го мењаф на фифа и на пес ако ти прави филм;)... Од цел пост се фати за тоа али ај

И на 37 години да го стават Меси во џеб. :)
Нема врска инаку споредбата со Занети и Мурињо, никогаш, ама никогаш Занети не бил штеден или бил заменуван во 60та минута.

А јас не знам што е проблемот да се признае дека Швајни веќе не е тоа тоа и дека не беше добар трансфер за Јунајтед. Вие сериозно мислите дека гигант како Баерн толку лесно ќе се откаже од германец и ќе го даде за багателна сума? Убаво вика Џонтра, испукана пушка е Швајни, има проблеми и со повредите, се гледа дека веќе не е тоа тоа.

Јас бев против носењето на Швајни во Манчестер, меѓутоа мене позитивно ме изненади. Неколку натпревари беше најдобар на теренот, а серијата лоши резултати на Манчестер се поклопува со неговото отсуство. Најфлоп трансфер во Манчестер годинава е за жал Депај. Беше донесен како играч околу треба да се гради иднината на клубот, тој игра многу слабо и се почесто ја грее клупата. Не би се изнендаил и шут карта да добие за бргу.

Последно уредено:
Швајни паѓа по 60-та минута, па кој фатил неколку утакмици при крај на Јунајтед, ке му се чини дека овој душа нема. Во поголем дел од натпреварите он и Смолинг имаа такат да бркаат победа. Проблем е како што кажа Фросе, Керик. Него нагло му падна газот, па Швајни мора да игра и по 90 минути, иако, нема кондиција, а ни години за такво нешто.
Да можеа да ротираат со Керик, многу полесно ке беше и за двајцата.

Еве растура Видич гледам заедно со тврдењата на експертите овде фанови на Јунајтед дека таму ќе игра и дека ќе му одговара бавната лига :icon_lol:

А жалниот и она малку што го одигра беше подвижна несреќа, пенали направени, грешки на кои и Ранокија му позавиди.

Нелогични работи треснати од ракав најмногу ме нервираат, Занети не во англиска, туку во светска лига да играше пак ќе беше константен бидејќи конструкцијата на човекот му е таква, едноставно физичката спремност му беше на максимум ниво, се до повредата 2013 април некаде.

Да де. Затоа Гигс на стари години не играше прва постава во Јунајтед и им беше меѓу подобрите. И затоа не го вратија Сколс од пензија. Дека у ПЛ не може. Немој вакви глупости ако го бива играчот ќе игра и на тие години без разлика во која лига е. Занети едино последна сезона успори малку. Иначе ти гарантирам дека комотно можеше да игра и прв во кој било ПЛ тим пошто таков играч е реткост.

И на 37 години да го стават Меси во џеб. :)
Нема врска инаку споредбата со Занети и Мурињо, никогаш, ама никогаш Занети не бил штеден или бил заменуван во 60та минута.

А јас не знам што е проблемот да се признае дека Швајни веќе не е тоа тоа и дека не беше добар трансфер за Јунајтед. Вие сериозно мислите дека гигант како Баерн толку лесно ќе се откаже од германец и ќе го даде за багателна сума? Убаво вика Џонтра, испукана пушка е Швајни, има проблеми и со повредите, се гледа дека веќе не е тоа тоа.

Пример беше земен Занети, не споредба...океј, мој кикс е тоа и на моја сметка.

Муабетот ми беше за паметно користење на играч кој е во 30+. Што значи тоа? Ротација кога е потребна, полесен тренинг режим итн. Швајни е мозок во среден ред и се почувствува тоа баш на почеток (можете и да прочитате и кај нас на фан клуб) дека таква интелегенција немаме видено од времето на Сколс кога беше топ. И тоа беше причината поради која е доведен Швајни, не да биде прва алка на тимот, туку да ротира во таа двојка во средината. И што се случи? Морган се повреди, Керик исто така еден период беше повреден, Ерера беше аут и сиот терет настана во тоа Швајни да биде стартер во сите натпревари што даде за последица да не е фит неколку натпревари што е и најнормално. А тоа дека е флоп можда го кажат само оние кој го гледале Јунајтед 2 пати, и тоа овој период кога падна формата...а најтрагично е што и во тој период Швајни беше далеку од најслаб поединец на терен.

На Лам почнува да му се случува истото како на Швајни, само не му се толку познава пошто Пеп знаеше дека паѓа и го стави во средина за да не го претрчуваат како бек. Точно дека почна да игра во средина оти немаше кој, ама јас сум убеден дека после увиде оти како бек не е тоа тоа. Оваа сезона го врати на бек пошто средината се оправи со здрави играчи малку од малку, а и таков Лам е измислен за Рафиња, ама за од лето сигурен сум дека ќе се купува топ десен бек (Карвахал кхм кхм...). Или евентуално да биде Коби ситуација, па да биде такво пазарување понаредното лето.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom