Ilumious
Патник, педер, поет, администратор, масон
Искрено не знам кој пишувал така, тој што пишувал нека си трпи ама мислам дека ги заебаваа Баварциве затоа што лани ова време некој имаше ставено шпекулација за Швајни во наш фан клуб и мислам МиаСанМиа беше, имаше постирано дека ако сме сакале само Тобијас брат му ќе сме го добиеле, Басти немало шансиЕпа тоа е Фрос, вас ве заслепи името, вие со тоа што е Бастиан се попаливте како да го зимате во најдобри години а не во поодминато време. Кога баварциве ви викаа дека не можете ништо посебно да очекувате, вие ги напаѓавте дека им е криво што си оди и како Ед Вудвард богот на трансферите во сфетот ги заебал баварците
Сега некои од ваш фан клуб тука се праат и на триипол што викаат дека они нас не' убедуваат како Басти бил за менаџирано време донесен а јас кога го пишав тоа во темата, следеше „демант“ дека многу се очекува од него, да биде движечка сила итн итн
Не дека тој има заборавено да игра фудбал и ќе промашува пасови, тоа не се заборава ама кондицијата му е рамна на Стиви од лани. Една утакмица ќе смогне сили и ќе ровари до 90та минута, после ќе треба 3 да го одмараат.

Значи можете слободно да се вратите дента кога се забрза трансферот на Швајни, искочија некои медиумски написи дека ќе сме се откажеле од Шнајдерлин поради тоа и еден од нас не пиша абе батали Шнајдерлин, Швајни го носиме. Сите велевме дека само со него ништо не правиме, не сме отидени во главите.

Бастијан е доведен за ротација ама како што пишав јас и како што ме надополни Видук, проблем е што Керик опадна драстично оваа сезона, Ерера имаше проблем со повредите како и експериментите на лудиот да го остава на клупа Шнајдерлин на сметка на Фелаини па Швајнштајгер за двајца да игра. Затоа беше форсиран Бастијан и како што велиш ти исто како Стиви Џи, една ќе ја одигра на ниво, три ќе го шетаат низ терен

Шнајдерлин - Ерера - Швајни/Керик поделба на минутажа а од наредна сезона Шнајдерлин - Ерера - некој друг DLP/Швајни е она што треба да биде на хартија ама сезонава испадна цел товар да паѓа на Швајни.