Barclays Premier League - Season 2015/2016

Кој ќе биде новиот шампион во Премиер лигата?

• Вкупно гласачи
    465
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
1 септември 2014
Мислења
5.155
Поени од реакции
7.858
Фрапантно е со играчи како Фабрегас Оскар Вилиан Рамирес Хазард да те доминира во посед екипа со Чан и Леива на средина со Сако и Шкртел у одбрана кои одлично изиграа поготово во транзицијата на топка од одбрана у напад.

Тој факт кажува дека кај Челзи проблемот станува полека и психолошки и ментален,и кога ќе се изгуби тој фајтерски менталитет дури и за Мурињо е страшен проблем тоа да го поправи.
Уште и Чави од Велс ако играше, 1:5 добивавме :icon_mrgr:

Член од
7 септември 2014
Мислења
3.430
Поени од реакции
2.113
Сите за Челзи се фативте да дискутирате а на Свонси два пенали шо не му свирнаа никој ве нема да пишите:coffee:

O

ob1

Гостин
Мене само жал ќе ми биде за сите што скокаат, доколку не добие отказ.
Нели глеаш дека никој од другите екипи не сака Мурињо отказ да добие, на сите им одговара ситуацијата во која се наоѓа Челзи, освен на вас добро. Со нов тренер, ќе има промена, а таа примена може да биде на добро. Вака нека си стагнираат со Мурињо.

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.762
Поени од реакции
52.738
Мене на пример ми е гајле дали ќе го отпуштат кога ве стегнавме убаво :D
Не зборам за вас, вас ве сакам :love:
Ако добие отказ, можете да ме очекувате.

Член од
1 септември 2014
Мислења
5.155
Поени од реакции
7.858
Сите за Челзи се фативте да дискутирате а на Свонси два пенали шо не му свирнаа никој ве нема да пишите:coffee:
Па подобро за вас, многу ќе ви избегаат на табела :kafence:

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.762
Поени од реакции
52.738
Нели глеаш дека никој од другите екипи не сака Мурињо отказ да добие, на сите им одговара ситуацијата во која се наоѓа Челзи, освен на вас добро. Со нов тренер, ќе има промена, а таа примена може да биде на добро. Вака нека си стагнираат со Мурињо.
Мурињо е најдобриот менаџер. Мислиш ќе остане Челзи во ваква ситуација се додека е со него? Јас гарантирам дека ако остане, наредна сезона Челзи пак освојува, или до крај ќе биде во трка.

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Мурињо е најдобриот менаџер. Мислиш ќе остане Челзи во ваква ситуација се додека е со него? Јас гарантирам дека ако остане, наредна сезона Челзи пак освојува, или до крај ќе биде во трка.
Чекај чекај, како ако остане? Нели сигурно останува до крај на договор? :D

Член од
21 октомври 2014
Мислења
4.069
Поени од реакции
6.725
Многу леташ.

Член од
9 август 2011
Мислења
442
Поени од реакции
1.187
Па не му одговараше Интер ко екипа, колку пати да го правиме муабетов?
Не е дека не му одговараше..Него ние како шо сме дадени такви целите никакви , па сакаме одма играчите чуда да ни прават, и константно истите грешки се прават... се продаваат талентираните играчи и после сме играле мртов фудбал, епа ај да не.
И преку тасе од муабетот дека лигата не му одговарала.. се играло затворен фудбал курови врагови.. еве и челзи денеска играше затворено па два гола им даде :гомце:

O

ob1

Гостин
Цело време го терате муабетот на предпоставка, АКО се деси ова, АКО се деси она. Зашто сте толку сигурни дека кад-тад ќе тргнат работите на подобро со Мурињо? Што ако продолжи сезоната вака и завршите 10то место на крај на сезона, мислиш дека тоа нема да се одрази врз Челзи за следната сезона?

Windfucker

Телемит, Темплар, Масон, Сциентолог во целибат
Член од
30 април 2010
Мислења
8.459
Поени од реакции
15.326
Добро, нареден пат треба Мурињо, а и другиве тренери, да ги фалат судииве и федерацијава. За да тие на натпреварите судат праведно и ферски. Во спротивно, ќе се случуваат работи како на мечот денес.

Не дека на судиите им е работа и должност да ја делат правдата, да не бидат тенденциозни и заземаат страна. Но добро, двојни аршини секако дека не постојат. Челзи и Мурињо самите се виктимизираат.

Овие кои мислат дека Ливерпул е причината за отказот на Мурињо ми се посмешни и од судењето на Клатенбург.

Честито победа до Ливерпулци, си зедоа три бода на тешко(веќе станува прелесно) гостување. Другото не е важно.
Не треба да ги фалат, ама не треба ниту секој ебан пораз да им се префрла вината на судиите и да се праваат виктими :facepalm: жртви.
Истите судии со мали исклучоци беа и лани, но тогаш ретко кога беа проблем и трн во око.
Во буквално секоја утакмица има ситуации слични како оваа, за конкретнава утакмица Клатенбург имаше грешки, но не беше наклонет кон Ливерпул.
Втор жолт за Лукас можеше, но најверојатно компензираше од причина што првиот картон можеше да се прогледа низ прсти.
Од друга страна пак Коста не доби чист црвен и суспензија од неколку мечеви и со мирна душа можеше да свирни и пенал за Ливерпул кога Тери со дел од надлактицата ја стопираше нафрлената топка.
Не верувам дека некој мисли оти поразот од Ливерпул е причина за оставка на Жозе, туку само потврда за шут карта со оглед дека Абрамовиќ не е човек што е многу трпелив.

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.762
Поени од реакции
52.738
Чекај чекај, како ако остане? Нели сигурно останува до крај на договор? :D
Добро, сега веќе не можам да бидам толку сигурен, никој не очекуваше вакви околности. Јас ако се прашувам секако не би го бркал, треба да остане. Ако го избркаат, ќе испаднат ептен смешен клуб.

Windfucker

Телемит, Темплар, Масон, Сциентолог во целибат
Член од
30 април 2010
Мислења
8.459
Поени од реакции
15.326
Искрено не верувам дека ќе дотурка до крај на полусезона...Никој не му ги оспорува квалитетите, ама на играчите им треба промена и нов мотив.
Мурињо не е стрплив менаџер да гради тим полека, ниту пак Абрамовиќ е стрплив газда да чека две сезони за да се квалификува во ЛШ.

Член од
14 април 2012
Мислења
32.920
Поени од реакции
67.610
Добро, сега веќе не можам да бидам толку сигурен, никој не очекуваше вакви околности. Јас ако се прашувам секако не би го бркал, треба да остане. Ако го избркаат, ќе испаднат ептен смешен клуб.
Пренеси му прво нека престане со попуштањево на другиве тренери, ке испадне од лига. :D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom