Barclays Premier League - Season 2015/2016

Кој ќе биде новиот шампион во Премиер лигата?

• Вкупно гласачи
    465
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
29 јануари 2015
Мислења
7.278
Поени од реакции
20.260
Добро, нареден пат треба Мурињо, а и другиве тренери, да ги фалат судииве и федерацијава. За да тие на натпреварите судат праведно и ферски. Во спротивно, ќе се случуваат работи како на мечот денес.

Не дека на судиите им е работа и должност да ја делат правдата, да не бидат тенденциозни и заземаат страна. Но добро, двојни аршини секако дека не постојат. Челзи и Мурињо самите се виктимизираат.

Овие кои мислат дека Ливерпул е причината за отказот на Мурињо ми се посмешни и од судењето на Клатенбург.

Честито победа до Ливерпулци, си зедоа три бода на тешко(веќе станува прелесно) гостување. Другото не е важно.

STEALTH

God is a DJ
Член од
25 ноември 2011
Мислења
10.678
Поени од реакции
14.560

Што типичен фан на Челзи работи додека го гледа тимов сезонава.

Член од
21 мај 2008
Мислења
11.032
Поени од реакции
11.667
Али фановиве на Арсенал има да испосвршат ако добие отказ Мурињо, нема веќе да губат од него (што не значи дека нема да губат воопшто).

Член од
4 февруари 2009
Мислења
7.733
Поени од реакции
7.549
Дефанзивни тренери како Мурињо се или тренери за мали клубови или се краткотрајни тренери во големи клубови за инстант успех. Синдромот трета сезона е во полн ек.

Ова го пишувам под опасност да ми се нафрлат фанови на Интер да ми објаснат како Мурињо е фудбалски господ симнат од небесата и падот на Интер е заслужност само на Рафа.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
^ Мех, Мурињо и со една рака и нога пак ќе го тепа Вегнер :D

-Госодине Мурињо, вечерва е ноќта на вештерките, во што ќе се маскирате ?
-Па...мислам да се маскирам во Ѓорѓе Иванов
-Еј супер..ај покажи ми како го имитираш Иванов
- http://arsenalist.com/f/2015-16/other/video-jose-mourinho-has-nothing-to-say.html

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Дефанзивни тренери како Мурињо се или тренери за мали клубови или се краткотрајни тренери во големи клубови за инстант успех. Синдромот трета сезона е во полн ек.

Ова го пишувам под опасност да ми се нафрлат фанови на Интер да ми објаснат како Мурињо е фудбалски господ симнат од небесата и падот на Интер е заслужност само на Рафа.
Вториот дел од постот веќе сите го знаеме, убаво ни објаснија едно 4351325345234 пати за тоа.

Down

Aloysius Devadander Abercrombie
Член од
4 мај 2012
Мислења
4.094
Поени од реакции
7.066
Време е Mouyes да лета колку и да го поштувам дечкото отиден е више, сам си се закопа со глупите изјави секоја недела. Не гледа дека немаат никаква игра се фатил за судиите демек они се криви што Челзи игра како :гомце:.

Член од
11 октомври 2010
Мислења
1.942
Поени од реакции
1.750
Али фановиве на Арсенал има да испосвршат ако добие отказ Мурињо, нема веќе да губат од него (што не значи дека нема да губат воопшто).
Не е муабетот за губењето. Губевме и од Јунајтед во низа ама Јунајтед барем достојно играа. Челзи под водство на Мурињо не е тим за во ПЛ, т.е. ликови како Мурињо и Коста воопшто не се за во Англија.

E

Epsilon

Гостин
И да добие отказ колку толку че се спаси Мурињо, ми се чини че добие оштета од 15-30 милиони? :D

Член од
23 август 2010
Мислења
39.917
Поени од реакции
116.332
Не не не си јадел бурек за Белерин ич, и за Косчиелни исто
Сеа ко виде дека двајцата се топ играчи свитка опашката ебате :D[DOUBLEPOST=1446289852][/DOUBLEPOST]

дојди бе срце ќе ти го напраам денот :backa:
Неам бре јадено гомна за Белерин, најискрено. Реков само дека уште е млад и дека допрва треба да се оформува, а вие веќе го направивте ко да е Маикон у најдобри денови.

Иначе Мурињо нека си фаќа патот под нозе, пошо ова веќе станува патетично.

Џ

Џонтра Волта

Гостин
@Stefan-kobe @Џонтра Волта

Абе слаб овој Кутињо не го биваше у Интер, поарно Алварез ќе си го оставиме ќе си газат со Бјабјани.

:tvg:
:tvg:

Класика Кутињо, 2313 пати го иам повторено ова, го нема едно 5-10 утакмици и на една утакмица ќе шутне 2 пати ќе даде 2 гола и одма е Пеле. (y) Класа.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom