Barclays Premier League - Season 2014/2015

Кој да ја отвори новата тема за следната сезона?

• Вкупно гласачи
    83
Статус
Затворена за нови мислења.

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.762
Поени од реакции
52.738
Сега ми текна на еден муабет на пијано што го правев пробувајќи да ги трампам Бенитез, Ромеу и Стариџ за Роџерс, Даунинг и Суарес, па дојдов до ова :D

Абе сусо и црниот ги заборавив. Како се викаше талентот? озбилно не ми текнува.
Рахим Стерлинг денеска напуни 18 години и во исчекување сме на новиот професионален договор кој ќе го потпише деновиве како роденденски поклон од клубот, такада тој е off-limits :)
Да бе да, како валутата. Стварно не ми текнуваше, се извинувам. :)

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Можеби нема да игра пред Силва ама на Навас и Насри им фаќа место уште вчера.

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.793
Поени од реакции
44.074
Забегали и овие од Челзи со факинг Педро. Уште неможам да се помирам дека шмугљово ни даде гол финалето 2011.

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.793
Поени од реакции
44.074
Тoлку е лoш?
Па реално просек е. Во Барселона никогаш немаше да фати место во прв тим, за од клупа е арен можеби, ама мислам оти непотребно фрлате толку пари. :)

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.762
Поени од реакции
52.738
Па реално просек е. Во Барселона никогаш немаше да фати место во прв тим, за од клупа е арен можеби, ама мислам оти непотребно фрлате толку пари. :)
Челзи секaкo не купувa стaртери летoвo, сaмo гo прoширувa сoстaвoт сo пoвеќе oпции зa рoтaцијa.

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.771
Поени од реакции
9.567
Статистика за Стерлинг против рандом смртници

А да се стави статистика од 2013/14. Многу се чудни англичаниве со статистикиве и анализиве. Кога го имаше Суарез за партнер и кога Ливерпул беше далеку подобар од тој од минатата сезона. Ливерпул беше блед цела мината сезона и Стерлинг не беше исклучок од тоа сивило. Сити беше за неколку нијанси подобар од Ливерпул годинава и гарантирам дека Стерлинг моментално може да има подобар придонес од сите овие што се ставени во листава. Статистиката на поединец е доста зависна од окружувањето каде игра, од соиграчите пред се. Да направи некој статистика од Педро на пример во споредба со Меси или Роналдо од репрезентативни перформанси од изминативе 3-4 години ќе испадне подобар од нив.

Член од
7 септември 2014
Мислења
3.430
Поени од реакции
2.113
Забегали и овие од Челзи со факинг Педро. Уште неможам да се помирам дека шмугљово ни даде гол финалето 2011.
pak ke vi daj, ama dali ke bidi finale to ne znam :D

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.793
Поени од реакции
44.074
Liverpool have reached an agreement with Manchester Cityover the transfer of Raheem Sterling.

Ај наздравје

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Озбилно недоквакано копиле како Стерлинг го плаќаат 68 милиони евра? :popce:
Ми се повраќа од модерниов фудбал, ми се лоши. :pov:

@Клипче јеби га бајо мој, частиш ногомет. хехе :misticen:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom