Јас многу си го сакам. Рафа ќе го спојувал со Торес во јнуари. Му изгледале кко савршен пар.Може сите да го хејтаме Суарез од различни причини, ама да ги негираш неговите фудбалски способности треба да си или слеп или да немаш поима од фубал (или идиот).
Премногу си проѕирен при провокациите, пробај стави го во некоја завиена форма, па врати се. Вака знаеш дека накај Ешли Јанг ќе тргне муабетот![]()
хахахахахахахахахахахахаНе им студи нив за да ги завивам, арни си се и вака. Џабе ќе ги споредуваш, Јанг барем на контакт глуми, не паѓа од ветерот, не е левел ко вашиот.
Шо ќе ви е Суарез бе, не знае тој ништо, само промашува, џабе 10 гола има дадено. Е сега Даунинг е човекот за вас, а пошто многу сте ни симпатични, ќе ви го дадеме него за Ромеу, а шо викате?Јас многу си го сакам. Рафа ќе го спојувал со Торес во јнуари. Му изгледале кко савршен пар.![]()
Гледаш дека на второто в нога се мавна. На првото кратат фрејмови.хахахахахахахахахахахаха![]()
Рафа, Ромеу и Стариџ за Роџерс, Суарез и Даунинг.Шо ќе ви е Суарез бе, не знае тој ништо, само промашува, џабе 10 гола има дадено. Е сега Даунинг е човекот за вас, а пошто многу сте ни симпатични, ќе ви го дадеме него за Ромеу, а шо викате?
Нема шанса.Јас многу си го сакам. Рафа ќе го спојувал со Торес во јнуари. Му изгледале кко савршен пар.![]()
Не можам да сконтам кој тим ќе е у плус а кој у минус со трампаваРафа, Ромеу и Стариџ за Роџерс, Суарез и Даунинг.
Само после еден месец ќе зажалите што сте и дале Роџерс и Даунинг, само да предупредам.![]()
Немаше да биде интересно така, Јунајтед и Сити немаше трофеј да видастНема шанса.
А баш би сакал тоа да се случи.Баш сакав обратно да биде тој дедлајн ден.Керол и Суарез кај нас а Торес во Ливерпул да си остане)
Е сеа ја претера, Веле(мајсторот) не го даваме нигде. Спиринг и Даунинг за Ромеу и Лукаку мислам дека е разумно... таман едните се на позајмица и ќе се сменат коа ќе дојдат, а другите ич не играат у ПЛ и онака... никој ништо не губи...Рафа, Ромеу и Стариџ за Роџерс, Суарез и Даунинг.
Само после еден месец ќе зажалите што сте и дале Роџерс и Даунинг, само да предупредам.![]()
Абе сусо и црниот ги заборавив. Како се викаше талентот? озбилно не ми текнува.Е сеа ја претера, Веле(мајсторот) не го даваме нигде. Спиринг и Даунинг за Ромеу и Лукаку мислам дека е разумно... таман едните се на позајмица и ќе се сменат коа ќе дојдат, а другите ич не играат у ПЛ и онака... никој ништо не губи...
Стерлинг?Абе сусо и црниот ги заборавив. Како се викаше талентот? озбилно не ми текнува.
Рахим Стерлинг денеска напуни 18 години и во исчекување сме на новиот професионален договор кој ќе го потпише деновиве како роденденски поклон од клубот, такада тој е off-limitsАбе сусо и црниот ги заборавив. Како се викаше талентот? озбилно не ми текнува.
Да бидиме поконкретни, статива ќе погодиЌе шутира Даунинг и ќе промаши