Barclays Premier League - Season 2014/2015

Кој да ја отвори новата тема за следната сезона?

• Вкупно гласачи
    83
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
14 април 2012
Мислења
32.900
Поени од реакции
67.551
Стоук заборавил да го спомне Доменех...

Член од
8 јуни 2007
Мислења
6.102
Поени од реакции
12.199
Toj имаше заборавено финалето од кога му почнува, не па друго. :D
Не го дискредитирајте на овој начин. Сепак, станува збор за исклучителен фудбалски стручњак и познавач на состојбите на поранешната најсилна фудбалска лига во светот.

Оваа негова изјава ја кажува вистината која сите ние ја избегнувавме.

Член од
14 април 2012
Мислења
32.900
Поени од реакции
67.551
Стана светски шампион со Франција, па му држи вода све што ке каже...

Член од
30 мај 2009
Мислења
10.155
Поени од реакции
23.298
Не го дискредитирајте на овој начин. Сепак, станува збор за исклучителен фудбалски стручњак и познавач на состојбите на поранешната најсилна фудбалска лига во светот.

Оваа негова изјава ја кажува вистината која сите ние ја избегнувавме.
Tи не би го дискредитирал Рики ако ти ја хејта Marian od sister of mercy а цел ден го слуша Бобан Рајовиќ?

Пример.

:D

Член од
8 јуни 2007
Мислења
6.102
Поени од реакции
12.199
Tи не би го дискредитирал Рики ако ти ја хејта Marian od sister of mercy а цел ден го слуша Бобан Рајовиќ?

Пример.

:D
Не е комплетен примерот, бидејќи во тој случај, и Доменех, Р. би го дискредитирал Рикија, не само јас...

:icon_mrgr:

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
*анксиозно чека да види како ќе се развие муабетов*

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Доменех никад не бил шампион со Франција, он коа им беше селектор се распаднаа гревовите, Анелка, Рибери нешто глупости праеа знам.

Член од
8 јуни 2007
Мислења
6.102
Поени од реакции
12.199
Falcao: "I never felt I was at a great club at Manchester United. Chelsea is a special club"

И Фалкао се согласува :icon_lol:
фејк е, полека

Oтсекогаш сум знаел дека Доменех и Фалкао се исклучително добри познавачи на фудбалот.

:icon_mrgr:

R

red.devil

Гостин
Falcao: "I never felt I was at a great club at Manchester United. Chelsea is a special club"

И Фалкао се согласува :icon_lol:
Ми беше сумлив типов уште лани кога плачел во тоалет. Сега ги потврди моите сомнежи дека од мака плачел.

Член од
28 март 2015
Мислења
5.428
Поени од реакции
11.338
Готово крај, затварајте тема и правете нова. Не сместија во ист ќош со кокошките. Откако си отиде Бејл не можат да се состават.
А што ги прави Сити и Арсенал најдобри клубови во Англија. Првиве освоија 2 титули и готово ги направија најака екипа во Англија, а надвор од Англија беа педрашени од едни Руси. За вториве ги немаше 10год и сега освоија некаков си куп и се помрднаа од 4то на 3то. И двете екипи не можат да мрднат подалеку од осминафинале во ЛШ.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom