Факе
Highbury–the Home of Football
- Член од
- 6 март 2010
- Мислења
- 9.492
- Поени од реакции
- 10.246
Ама батковците им имаат многу пари.Само што додека Челзи ги стигне Јунајтед, твоите внуци ќе имаат внуци.
![Зелен :D :D](/styles/default/xenforo/smilies/biggrin.png)
Ама батковците им имаат многу пари.Само што додека Челзи ги стигне Јунајтед, твоите внуци ќе имаат внуци.
Зар и ти сине бруте си на ТМобиле ? Реков сам сум во МКД.
Toj имаше заборавено финалето од кога му почнува, не па друго.Стоук заборавил да го спомне Доменех...
Не го дискредитирајте на овој начин. Сепак, станува збор за исклучителен фудбалски стручњак и познавач на состојбите на поранешната најсилна фудбалска лига во светот.Toj имаше заборавено финалето од кога му почнува, не па друго.![]()
Tи не би го дискредитирал Рики ако ти ја хејта Marian od sister of mercy а цел ден го слуша Бобан Рајовиќ?Не го дискредитирајте на овој начин. Сепак, станува збор за исклучителен фудбалски стручњак и познавач на состојбите на поранешната најсилна фудбалска лига во светот.
Оваа негова изјава ја кажува вистината која сите ние ја избегнувавме.
Не е комплетен примерот, бидејќи во тој случај, и Доменех, Р. би го дискредитирал Рикија, не само јас...Tи не би го дискредитирал Рики ако ти ја хејта Marian od sister of mercy а цел ден го слуша Бобан Рајовиќ?
Пример.
![]()
Falcao: "I never felt I was at a great club at Manchester United. Chelsea is a special club"
И Фалкао се согласува
фејк е, полека
Ми беше сумлив типов уште лани кога плачел во тоалет. Сега ги потврди моите сомнежи дека од мака плачел.Falcao: "I never felt I was at a great club at Manchester United. Chelsea is a special club"
И Фалкао се согласува![]()