Barclays Premier League - Season 2014/2015

Кој да ја отвори новата тема за следната сезона?

• Вкупно гласачи
    83
Статус
Затворена за нови мислења.

Morgan Freeman

Немодератор
Член од
23 април 2010
Мислења
2.940
Поени од реакции
4.438
Не дека ми е гајле што рекол Доменеш или дека навивам за Јунајтед, ама врска си нема од фудбал. Се покажа на СП 2010. Крај приче.

devilko

♆ wicked one ♆
Член од
28 август 2014
Мислења
1.906
Поени од реакции
6.200
Кои се парталковски денес си зимаат за право да даваат мислења е чудо. На персоната после крахот со Франција не му ни остана ништо друго освен овакви изјави..

Член од
8 јуни 2007
Мислења
6.102
Поени од реакции
12.199
Доменех вели дека ерата на ManU заврши и дека патот кон нискоразредноста е трасиран. А чим Доменех го вика тоа, скоро и да не постои минимална, минијатурна, псеудоформа на причина да не му веруваме. Сепак, станува збор за исклучителен стратег и познавач на фудбалската филозофија.

Член од
24 март 2010
Мислења
15.339
Поени од реакции
26.303
Доменех вели дека ерата на ManU заврши и дека патот кон нискоразредноста е трасиран. А чим Доменех го вика тоа, скоро и да не постои минимална, минијатурна, псеудоформа на причина да не му веруваме. Сепак, станува збор за исклучителен стратег и познавач на фудбалската филозофија.
Јас ќе бев многу повознемирен да речеше дека Јунајтед ќе доминира со европскиот фудбал. :D Вака е одлично.

Член од
8 јуни 2007
Мислења
6.102
Поени од реакции
12.199
Јас ќе бев многу повознемирен да речеше дека Јунајтед ќе доминира со европскиот фудбал. :D Вака е одлично.
Kaj мене не постои ни грам сомнеж дека такво нешто Доменех изјавил при крајот на 80-тите години на минатиот век.

И двајцата знаеме дека станува збор за неверојатен познавач на модерниот фудбал и концептот на најважната споредна работа.

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Мудар човек.
Сепак, станува збор за исклучителен фудбалски стручњак и познавач на состојбите на поранешната најсилна фудбалска лига во светот.
Oтсекогаш сум знаел дека Доменех и Фалкао се исклучително добри познавачи на фудбалот.
Сепак, станува збор за исклучителен стратег и познавач на фудбалската филозофија.
И двајцата знаеме дека станува збор за неверојатен познавач на модерниот фудбал и концептот на најважната споредна работа.

Хммм... :cautious:

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Ако Тотенхем го потпишеле Алдерверелд, Саутемптон ќе ги даделе на суд :чда:

Nino Manchester

Oŋce α RED, αlwαys α RED
Член од
4 јуни 2009
Мислења
14.539
Поени од реакции
17.958
Малу каснам али ај,чисто да ја смениме глупава дискусија.Мислам дека Оспина ќе го седне Чех на клупа.

Dani

1 + 1 = 10
Член од
22 јуни 2010
Мислења
24.620
Поени од реакции
59.432
И мене ме интересирa штo ќе се случи сo гoлмaнскaтa пoзицијa вo Арсенaл. Тешкa oдлукa требa дa дoнесе Венгер.
Купијa клaсa, веќе дoкaжaн гoлмaн, нo oд другa стрaнa гo имaaт Oспинa кoј е вo супер фoрмa. Oдличнo се пoкaжa и нa Кoпa Америкa.
Третиoв е вoн кoнкуренцијa. Пoкрaј oвие тешкo дa се избoри зa минутaжa. Мoже среќaтa дa си јa бaрa вo друг клуб.

Мaлку брoјки

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom