Јас ќе бев многу повознемирен да речеше дека Јунајтед ќе доминира со европскиот фудбал.Доменех вели дека ерата на ManU заврши и дека патот кон нискоразредноста е трасиран. А чим Доменех го вика тоа, скоро и да не постои минимална, минијатурна, псеудоформа на причина да не му веруваме. Сепак, станува збор за исклучителен стратег и познавач на фудбалската филозофија.
Kaj мене не постои ни грам сомнеж дека такво нешто Доменех изјавил при крајот на 80-тите години на минатиот век.Јас ќе бев многу повознемирен да речеше дека Јунајтед ќе доминира со европскиот фудбал.Вака е одлично.
Мудар човек.
Сепак, станува збор за исклучителен фудбалски стручњак и познавач на состојбите на поранешната најсилна фудбалска лига во светот.
Oтсекогаш сум знаел дека Доменех и Фалкао се исклучително добри познавачи на фудбалот.
Сепак, станува збор за исклучителен стратег и познавач на фудбалската филозофија.
И двајцата знаеме дека станува збор за неверојатен познавач на модерниот фудбал и концептот на најважната споредна работа.
Овие од Фиорентина на лошо ги научија децата, што се губат лолАко Тотенхем го потпишеле Алдерверелд, Саутемптон ќе ги даделе на суд![]()